Küçük Karmaşa

Sinema Film Arşivi Küçük Karmaşa
Küçük Karmaşa

Orjinal Adı: A Little Chaos

Vizyon Tarihi: Haziran 12, 2015

Yönetmen: Alan Rickman

Film Türü: Aşk, Dram

Film Süresi: 117 dk

Senaryo:Alan Rickman, Jeremy Brock, Alison Deegan.
Yapımcılar: Gail Egan, Andrea Calderwood, Bertrand Faivr.
Görüntü Yönetmeni : Ellen Kuras.
Müzik : Peter Gregson.
Oyuncular: Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Helen McCrory, Alan Rickman, Jennifer Ehle, Stanley Tucci.
Dağıtım: Moments Ent.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr 12 Haziran 2015 Cuma
Küçük Karmaşa

Aktör Alan Rickman´ın hem yönetip hem rol aldığı, Küçük Karmaşa, Kral 14.Luis zamanında, mesleğini icra etmek için sınıf ve cinsiyet ayrımlarıyla boğuşmak zorunda kalan kadın peysaj mimar Sabin (Kate Winslet)´nin hikayesini anlatıyor.

Yıllardan 1682. Güçlü iradeli ve yetenekli bir peyzaj mimarı Sabine De Barra (Kate Winslet), mesleğini Fransa’nın kırsal kesiminde icra etmektedir. Bir gün beklenmedik bir davet gelir. Sabine, Kral 14.Louis’nin sarayında çalışmak için görüşme gerçekleştirir. Kral’ın tasarımcısı Andre Le Notre (Matthias Schoenaerts) Sabine’in karakteristik gözlerinden ve ileri görüşlülüğünden rahatsız olur, ancak yinede Sabine’in Versay Sarayı’ndaki ana bahçelerden birini dizayn etmesi için seçer. Geçen süre zarfında La Notre, Sabine’nin yönteminin içindeki küçük karmaşayı tanımaya başlar.

Sabine kendini ve çalışanlarını açık hava balo salonu olan Rockwork Grove’u bitirmesi için zorlarken, kendisini tehlikeli rekabetler ve karmaşık bir görgünün içerisinde bulur. Sabine, sınıf ve cinsiyet ayrımlarıyla boğuşurken, kendisini Kral ile sürpriz bir iletişim içinde bulur ve kralın kardeşini Philippe’nin (Oscar ödülü adayı Stanley Tucci) güvenini kazanır. Geçmişinde yaşadığı trajedilere rağmen, Sabine’nin mesleki ve insani temas kurduğu Andre ile aralarında oluşan dürüst ve tutkulu ilişki, ikisinin de yaratıcılığını ortaya çıkarır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT