Yasak Aşk

Yasak Aşk

Orjinal Adı: A Royal Affair

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Nikolaj Arcel

Film Türü: Aşk

Film Süresi: 137 dk

Senaryo: Nikolaj Arcel
Görüntü Yönetmeni: Rasmus Videbaek
Oyuncular: Mads Mikkelsen, Trine Dyrholm, Erika Guntherova, Mikkel Følsgaard, Mikkel Boe Følsgaard, Alicia Vikander, William Jøhnk Nielsen, Søren Malling, David Dencik, Cyron Bjørn Melville
Dağıtım: Tiglon

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 20 Temmuz 2012

Deli tavırları olan, uçuk-kaçık bir kral ile evli olan genç bir kraliçe, kralın dostu da olan doktora aşık olur ve ikili gizlice ilişkiye girerler. Bu tutkulu yasak aşk bir ulusu baştan aşağıya değiştirecek bir devrimin de öncüsü olacaktır... Orijinal Ejderha Dövmeli Kız'ın senaristi olarak tanıdığımız ve 2009 yılında En İyi Uyarlama senaryoya dalında Satellite Ödülleri'ne ve Bafta'ya aday gösterilen Danimarkalı sinemacı Nikolaj Arcel'i yönetmen koltuğunda gördüğümüz film, bu yılın gözdeleri arasında yer alıyor.

Dünya prömiyeri 16 Şubat'ta Berlin Uluslararası Film Festivali'nde yarışmalı bölümde gerçekleştirilen yapım, Almanya'dan evine En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Senaryo dallarında Gümüş Aslan ile döndü. Yönetmen Arcel'in Ejderha Dövmeli Kız'ı da beraber kaleme aldığı arkadaşı senarist Rasmus Heisterberg ile Bodil Steensen-Leth'in romanından uyarladığı filmin başrollerini ise Mads Mikkelsen, David Dencik ve Alicia Vikander paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Filmi seyretmediğimden yorum yapamam:)
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT