Başvuru: Kabul

Sinema Film Arşivi Başvuru: Kabul
Başvuru: Kabul

Orjinal Adı: Admission

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Paul Weitz

Film Türü: Komedi

Film Süresi: 107

Senaryo: Karen Croner.
Yapımcı: Paul Weitz, Kerry Kohanskyroberts, Andrew Miano.
Görüntü Yönetmeni: Declan Quinn, Asc.
>Müzik:Stephen Trask
Oyuncular: : Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen, Wallace Shawn, Lily Tomlin, Sonya Walger.
Dağıtım: UIP.

Orjinal Sitesi: http://focusfeatures.com/admission

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..

Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2013

Princeton Üniversitesi’nde kabul ofisi görevlisi olarak çalışan Portia Nathan (Tina Fey; 30 Rock) her ilkbahar, lise son sınıf öğrencilerinin başvurularını değelendirmektedir.

Portia hayatını bu ofiste çalışarak, kitaplar içinde geçirmiştir. Ev hayatı da iş hayatıyla iç içedir. Yıllardır yine Princeton Üniversitesi’nde profesör olan Mark’la (Micheal Sheen; Kingdom of Heaven, Midnight in Paris) birlikte yaşamaktadır.

Kabul ofisinin dekanı yaklaşmakta olan emekliliğini duyurduğunda iki muhtemel aday vardır. Biri Portia diğeri ise Corinne’dir (Gloria Reuben; Lincoln). Portia bu süreç devam ederken, her yıl olduğu gibi okula seçilen öğrencileri toplamak üzere yola çıkar.

Seyahati sırasında geleneklerin dışında bir tarzı olan annesi Susannah (Lily Tomlin; I Heart Huckabees) ile görüşür. New Quest okulunu ziyarete gittiğinde de üniversiteden sınıf arkadaşı olan idealist öğretmen John Pressman’la (Paul Rudd) iletişime geçer. John, yetenekli öğrencisi Jeremiah’ın (Nat Wolf; New Year’s Eve) Portia’nın yıllar önce gizlice evlatlık verdiği oğlu olduğunu düşünmektedir ve Jeremiah, Princeton Üniversitesi’ne kabul edilmek üzeredir.

Bu noktada Portia’nın özel hayatında ve profesyonel hayatında değerlendirmeleri doğru yapıp, bir karar alması gerekecektir. Doğru yolu bulması için geçen bu süreçte ise kendine dair birçok şey keşfedecek, hayatın ne kadar keyifli olduğunu anlayacak ve kendini hayalini bile kuramayacağı bir romantizmi içinde bulacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT