Şeytan Duymadan Önce

Sinema Film Arşivi Şeytan Duymadan Önce
Şeytan Duymadan Önce

Orjinal Adı: Before The Devil Knows You`re Dead

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Sidney Lumet

Film Türü: Dram-Gerilim

Film Süresi: 117 Dakika

Senaryo: Kelly Masterson
Görüntü Yönetmeni: Ron Fortunato
Müzik: Carter Burwell
Yapım: 2007, ABD
Dağıtım: Bir Film

Fragman Adresi: http://movieclock.com/aw/cvpa.aw/mc/Welcome/e/187985/Before_the_Devil_Knows_You_re_Dead.html

Orjinal Sitesi: http://www.7h58cesamedila-lefilm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 15 Şubat 2008

Hanson ailesi banliyöde oturan, ortalama, hali vakti yerinde bir ailedir. Charles, (ALBERT FINNEY) doğum gününü, kendisine geçmiş 50 yılda olduğu gibi daha nice yıllar araba kullanma garantisi sağlayacak ehliyet sınavıyla birlikte kutlamaktadır. Bu arada karısını, semtlerindeki alış veriş merkezine bırakır ve ehliyet testi için yoluna devam eder. Charles ve karısı Nanette (ROSEMARY HARRIS) yıllardır bir dükkan işletmektedirler. Üç çocukları vardır: Andy (PHILIP SEYMOUR HOFFMAN), daha genç olan Hank (ETHAN HAWKE) ve kız kardeşleri Katherine (ARIJA BAREIKIS). Ve üçü de o dükkanı avuçlarının içi gibi bilmektedirler. Bu onların aile işidir. Ancak Andy, bir şirkette başaralı bir yönetici olunca bu işe girmemeyi tercih eder.

Hank`se kardeşi kadar şanslı değildir. Boşanmış, küçük bir apartman dairesinde tek başına yaşayan ve üstüne üstlük nafaka ödeyen biridir Hank. Derdini dökmek için soluğu sürekli, Andy`yle sık sık buluştukları Mooney`s Pub`da alır.
Hank, kardeşinin, ailelerine ait mücevher dükkanını soymayı planladığını öğrenince adeta dehşete kapılır. Bu yüzden anlaşmaya yanaşmayınca, Andy onunla alay etmeye başlar. O bir bebek mi yoksa bir erkek mi? Üstelik, bu ne kadar zor olabilirdi ki? Andy, dükkanda çalışan tezgahtar yaşlı kadınındükkanı her zamanki gibi açacağını ummaktadır. Hank, kadın daha ne olduğunu anlamadan içeri kolayca girip çıkabilir. Hank`in gururu kırılır ancak ihtiyacı olduğu için kabul eder. Ama bu işi yalnız yapmaktan korkar. Bu yüzden Mooney`s Pub`dan tanıdığı serseri bir hırsız olan Bobby`yi (BRİAN F. O`BYRNE) kiralar. Ve onu sabahın çok erken bir saatinde alır.

Charles olay yerine geldiğinde sadece dükkanını soyulmuş olarak bulmaz, aynı zamanda karısının da ölümcül bir yara aldığını görür. Sarsılmış bir halde, çocuklarını annelerinin başucunda toplar.Karısının sağlığı kötüye gittikçe, Charles kahrolur. Kendisine yeterince çabuk cevap vermeyen yetkililerin tavrı karşısında, bu kez ipuçlarını kendi bir araya getirmeye başlar. Elindeki tek ipucu, gazetede kimliği açıklanan ve olay sırasında ölen soyguncu hakkındaki bilgidir.
Charles gerçeğe yaklaştıkça, kimsenin aklının ucundan geçmeyen şeytani gerçekler de su yüzüne çıkmaya başlar. Bir İrlanda halk deyişinde söylendiği gibi: Hepimiz günahkarız. Ve günahkarlar olarak, en iyisi,ŞEYTAN ÖLDÜĞÜNÜ BİLMEDEN yarım saat öncecennete varmak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT