Beş Şehir

Beş Şehir

Orjinal Adı: Beş Şehir

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Onur Ünlü

Film Türü: Dram

Senaryo: Onur Ünlü
Oyuncular: Bülent Emin Yarar, Beste Bereket, Tansu Biçer, Ahmet Rıfat Şungar, Ege Tanman
Yapım: Türkiye
Dağıtım: Tiglon Film

Fragman Adresi: http://www.bessehirfilmi.com/

Orjinal Sitesi: http://www.bessehirfilmi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 9 Nisan 2010

Polis ve Güneşin Oğlu filmlerinin yönetmeni Onur Ünlü, bu kez Beş Şehir adlı filmiyle sinemaseverlerle buluşuyor. 46. Altın Portakal Film Festivali’nde yarışan Beş Şehir 09 Nisan 2010’da vizyona giriyor.

Yapımcılığını Eflatun Film’in, dağıtımını Tiglon’un üstlendiği Beş Şehir’in senaryosu yönetmen Onur Ünlü’ye ait. Başrollerini Beste Bereket, Ahmet Rıfat Şungar, Tansu Biçer, Şebnem Sönmez ve Bülent Emin Yarar’ın paylaştığı filmde Babam ve Oğlum filmindeki performansıyla dikkat çeken küçük oyuncu Ege Tanman da rol alıyor.

İstanbul, Eskişehir ve Afyon’da çekilen Beş Şehir’de birbiriyle çakışan 5 farklı hikaye anlatılıyor. Aydın, mecburi hizmetini tamamlayıp İstanbul’a tayin olmuş bir polis memurudur. Henüz yeni yerleştiği şehre alışmaya çalışırken, Beyoğlu’ndaki bir şekerci dükkanında çalışan Mehtap’a gönlünü kaptırıverir. Fakat ne yapsa onun dikkatini çekemez. Tıpkı, oyuncak trenler satarak yaşamaya çalışan eski hukuk öğrencisi Şevket’in, aynı şekerci dükkanında part‐time çalışan Dilek’in dikkatini çekemediği gibi…

Dilek ise boğuştuğu bir belayla baş edemeyince, memleketine, Eskişehir’e döner. Fakat burada, babası Tevfik Öğretmen’in sebep olduğu öyle büyük bir aile buhranıyla karşılaşır ki, bir an önce ölmenin en iyisi olduğunu düşünmeye başlar.

Tam bugünlerde Dilek’in karşısına, İstanbul’da tutunamayıp memleketine dönen Aydın çıkar ve kontrolsüz arzusunu Dilek’e yöneltir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT