Beverly Hills Çuvava

Sinema Film Arşivi Beverly Hills Çuvava
Beverly Hills Çuvava

Orjinal Adı: Beverly Hills Chihuahua

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Raja Gosnell

Film Türü: Animasyon

Film Süresi: 91 dakika

Senaryo: Jeffrey Bushell, AnaLisa LaBianco
Türkçe Seslendirenler: Arzu Doğan, Gülen Karaman, Oya Prosçiler, Faruk Akgören, Mazlum Kiper, Barış Özgenç, Tülay Bekret, Almila Uluer, Nurhan Yılma, Sefa Zengin, Hakan Akın, Kerem Atabeyoğlu, Murat Şenol, Enver Güçlü, Selen Öztürk, Talat Türkeli
Yapım: ABD
Dağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.moviecentre.net/upcomingmovies/movie_trailers.php?Pid=2449&Id=2967

Orjinal Sitesi: http://adisney.go.com/disneyvideos/liveaction/beverlyhillschihuahua/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2009

“Beverly Hills Çuvava” adlı live-action (animasyon olmayan) komedi filmimizde, film yıldızlarının ve jet sosyetenin yaşadığı Los Angeles, Beverly Hills’te şımartılarak büyütülmüş Çuvava (*) türü bir köpeğin (Seslendiren: Arzu Doğan), güzel sahibesi tarafından Meksika’ya götürülmesi, bu yolculuk sırasında kaybolması ve evine dönebilmek için orada alelacele edindiği arkadaşlarının yardımına başvurması anlatılmaktadır.

Chloe o güne kadar hayatını güzel sahibesinin (Piper Perabo) koruması altında ve lüks içinde yaşamaya alışmış, şımarık ve zor beğenen bir Çuvava (Meksika kökenli küçük bir köpek cinsi) köpeğidir. Meksika’ya yapılan bir yolculuk sırasında kaybolup sahibesinden ayrı kalır. Artık Meksika’nın acımasız sokaklarında tek başınadır. Çevrede ne bir spa (bakım, güzellik, şifa ve sağlık merkezi), ne de alışkın olduğu bir köpek butiği vardır. Hayatında ilk kez yapayalnız kalan Chloe hayatta kalabilmek ve alıştığı lüküs hayata geri dönebilmek için atalarının anavatanında edineceği yeni arkadaşlarına güvenmek zorundadır. Kısaca Chloe’nin Latin köpeklerin yardımına, merhametine ve şefkatine ihtiyacı vardır. Yeni dostları arasında Papi adlı hiper - romantik bir erkek Çuvava köpeği; koku alma duygusunu kaybettiği için polis örgütünden kovulan bir Alman çoban köpeği olan Delgado (Seslendirme: Faruk Akgören) ve Chloe’nin köpeksi kalıtım özellikleriyle yeniden tanışmasını sağlayan mistik “ruhsal rehber” de vardır. Chloe’nin yeni arkadaşları onun içindeki gücü bulup, keşfetmesi için ellerinden geleni fazlasıyla yaparlar.

(*) Chihuahua/Çuvava türü köpekler:
Dünyanın en küçük köpek türü olarak bilinir. 1850 yılında Meksika’nın Chihuahua / Çuvava eyaletinde keşfedildiği için bu isim verilmiştir. Bazı araştırmacılar, bu türün atasının Çin’deki saçsız köpekler olduğunu; kıtaların ayrılıp bugünkü Bering Boğazı oluşmadan önce Alaska ile Asya arasında var olan kara parçasını kullanarak Amerika kıtasına ulaştıklarına inanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT