Cesur

Cesur

Orjinal Adı: Brave [3D]

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Mark Andrews, Brenda Chapman, Steve Purcell

Film Türü: Çizgi film

Film Süresi: 100 dk.

Senaryo: Brenda Chapman, Mark Andrews, Steve Purcell, Irene Mecchi
Oyuncular: Emma Thompson, Julie Walters, Kelly Macdonald, Robbie Coltrane, Billy Connolly, Kevin McKidd, Sally Kinghorn, Steve Purcell, Steven Cree, John Ratzenberger, Craig Ferguson, Callum ONeill
Dağıtım: UIP

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/disney/brave/

Orjinal Sitesi: http://disney.go.com/brave/?cmp=wdsmp_brv_url_dcombrave

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 07 Eylül 2012

İskoçya’nın dağlık bölgelerinde en eski zamanlardan beri destansı savaşların hikâyeleri ve mistik efsaneler kuşaktan kuşağa aktarılır. ‘Cesur’ (Brave) ile birlikte bu geleneğe bir başkası daha ekleniyor: Cesur Merida (Kelly Macdonald’ın sesiyle) geleneklere, kadere ve en acımasız canavarlara meydan okuyor.

Çok yetenekli bir okçu olan Merida, Kral Fergus (Billy Connolly’nin sesiyle) ve Kraliçe Elinor’un (Emma Thompson’ın sesiyle) aceleci kızlarıdır. Kendi hayat yolunu kendi çizmeye kararlı olan Merinda, ülkenin şamatacı lordlarına ait olan asırlık bir geleneğe karşı çıkar: Heybetli Lord MacGuffin (Kevin McKidd’in sesiyle), huysuz Lord Macintosh (Craig Ferguson’un sesiyle) ve aksi Lord Dingwall (Robbie Coltrane’in sesiyle). Merida’nın hareketleri farkında olmadan krallık içerisinde kaos ve öfke yaratır. Garip Bilge Kadın’a (Julie Walters’ın sesiyle) başvurduğunda ise uğursuz bir dilek onu beklemektedir. Merinda peşindeki tehlikeli güçleri keşfederken çok geç olmadan o korkunç laneti bozmaya çalışır ve gerçek cesaretin ne olduğunu anlar.

Mark Andrews (“İnanılmaz Aile”, “Ratatouille”, “John Carter”) ve Brenda Chapman (“Aslan Kral”, “Mısır Prensi”) tarafından yönetilen; yapımcılığını Katherine Sarafian’ın (“Lifted”, “İnanılmaz Aile”) üstlendiği ‘Cesur’ (Brave) unutulmaz karakterleri ve her yaştan izleyicinin keyif aldığı Pixar imzasıyla bir cesur yüreğin macerasını anlatıyor. Seçkin sinemalarda Disney Digital 3D™ ile gösterime girecek olan filmin çıkış tarihi ise Türkiye’de 7 Eylül 2012 olarak belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Harika bir film :D
6-7 yaş altını götürmenizi tavsiye etmem. Çocukları korkutabilecek sahneleri var.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT