Cake

Cake

Orjinal Adı: Cake

Vizyon Tarihi: Nisan 24, 2015

Yönetmen: Daniel Barnz

Film Türü: Dram

Film Süresi: 102 dk

Senaryo: Patrick Tobin.
Yapımcılar: Courtney Solomon, Ben Barnz, Kristin Hahn, Mark Canton.
Müzik: Christophe Beck.
Görüntü Yönetmeni: Rachel Morrison.
Oyuncular: Jennifer Aniston, Adriana Barraza, Anna Kendrick, Felicity Huffman, Mamie Gummer, Chris Messina.
Dağıtım: Warner Bros.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr 24 Nisan 2015 Cuma
Cake

Kronik ağrı sorunundan mustarip Claire’in psikolojik ve fiziksel sorunları… Jennifer Aniston’ın kariyerinin en zor rolünde unutulmaz bir performans sergilediği eser, bağımsız yönetmen Daniel Barnz’ın imzasını taşıyor.

Claire Bennett (Jennifer Aniston) acı içindedir. Fiziksel acısı vücudundaki yara izlerinden ve hareket ediş şeklinden bellidir; bu acı her adım atma girişiminde kendini gösterir. Claire duygusal acısını da saklamakta iyi değildir. Hakaret derecesinde açık sözlü davranan genç kadının öfkesi hemen hemen her etkileşiminde su yüzüne çıkar. Kocasını ve arkadaşlarını kendinden uzaklaştırmıştır —kronik ağrı destek grubu bile onu gruptan atmıştır.

Claire’in çevresinde kahyası ve bakıcısı Silvana dışında kimse kalmamıştır. O da patronunun içki ve reçeteli ağrı kesicilerine zar zor tahammül göstermektedir. Diğer yandan, Claire’in kronik ağrı destek grubunun üyesi Nina’nın (Oscar adayı Anna Kendrick) intiharı bir başka saplantıyı beraberinde getirir. Pek fazla tanımadığı bir kadının ölümüne ilişkin soruların peşine düşen Claire, hayat ile ölüm, terk ediş ve kalp kırıklığı, tehlike ve kurtuluş arasındaki sınırları irdeler. Kendini Nina’nın geride bıraktığı kocası (Sam Worthington) ve oğlunun hayatına sokan Claire belki de kurtuluşu bulabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT