Dehşet Odası

Sinema Film Arşivi Dehşet Odası
Dehşet Odası

Orjinal Adı: Captivity

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Roland Joffe

Film Türü: Korku

Öykü: Larry Cohen
Senaryo: Larry Cohen, Joseph Tura
Görüntü Yönetmeni: Daniel C. Pearl
Oyuncular: Elisha Cuthberg, Daniel Gillies, Michael Harney, Laz Alanso, Pruitt Taylor Vince
Müzik: Marco Beltrami

Fragman Adresi: http://captivitythemovie.com/

Orjinal Sitesi: http://captivitythemovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 5 Ekim 2007

Otobüslerin üzerindeki dev posterleri, magazin kapaklarındaki resimleri ile son zamanların en ünlü ve göz kamaştırıcı ismi Jennifer Tree...

Bir anda mekan değiştiriyoruz...nerede olduğumuzu bilmeden ilerliyoruz...Kalp atışları...sesler...1’den 4’e kadar işaretlenmiş kilitli kapılar, pis bir yataktan sarkan kırmızı Gucci ayakkabılı ayaklar... Jennifer...posterlerde gördüğümüz göz kamaştırıcı güzel... bitkin ve şaşkın... Dışarıdan gelen martı seslerini dinliyor ve berrak mavi gök yüzüne bakıyor. Birden her şey kayboluyor...

Şöhretinin doruğunda olan güzel manken Jennifer Tree bir sabah uyandığında kendini bir hücreye kapatılmış bulur. Kişisel eşyalarının, fotoğraflarının ve bir dizi kilitli dolabın bulunduğu odada, güzel mankene daha önce işkence yapılmış insanların görüntüleri ve kendi röportajlarının olduğu kasetler izletilir. Bu odadan kaçmaya çalışsa da hiç bir kurtuluşu olmadığının farkına varır. Jennifer’i kaçıran seri katil onu çok iyi tanıyıp, tüm korku ve arzularını biliyordur. Jennifer’in hassas olduğu konularda ona psikolojik oyunlar oynayarak onu baskı altına alır.

Jennifer bir süre sonra yalnız olmadığını fark eder. Yan taraftaki odada Gary isimli genç bir erkek vardır. Sadistçe yapılan işkencelere maruz kalan Jennifer ve Gary hapsedildikleri mahzenden kaçmaya çalışırken verdikleri mücadele onları duygusal olarak birbirlerine yaklaştırır.

Ancak zaman geçtikçe olay daha da karmaşık bir hal alır , acaba diğer kurbanlar gibi Jennifer’in da kaçınılmaz sonu ölüm mü olacak?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT