Çakma Başkan Hollywood’da

Sinema Film Arşivi Çakma Başkan Hollywood’da
Çakma Başkan Hollywood’da

Orjinal Adı: Churchill: The Hollywood Years

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Peter Richardson

Film Türü: Komedi

Senaryo: Peter Richardson
Oyuncular: Christian Slater, Neve Campbell, Miranda Richardson, Anthony Sher Romany Malco
Dağıtım: Özen Film

Fragman Adresi: http://mymovies.net/player/default.asp?filmid=3834&url=/film/fid3834/trailers/trid1538/wm/high.asx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2007

Yönetmen Peter Richardson’ın filmi Churchill: Hollywood Years, Hollywood sinemasının bu tarihi çarpıtma modasının hicvini yapan çok başarılı bir film.

Avrupa kıyılarında savaşmakta olan Amerikan GI Winston Churchill (CHRISTIAN SLATER), ülkeyi yaklaşan savaşa karşı örgütlemek ve destek bulmak amacıyla Londra’ya gider. İngiltere’de, Almanya ile girilecek bir savaşın zararlarını düşünemeyecek kadar meşgul olan Kral George (HARRY ENFIELD) yönetimdedir. Kralın uşağı Lord R’Uff’un (LESLIE PHILLIPS) her türlü çabasına, hatta kralın yatağına Mein Kampf’ın bir kopyasını gizlice bırakmasına rağmen, kralın dikkatini olaylara çekmeyi bir türlü başaramaz. Kralın iki kızı vardır: duyarlı ve birşeyler yapmak isteyen genç ve güzel prenses Elizabeth (NEVE CAMPBELL), ve tek amacı balolarda eğlenmek ve kendi zevkleri olan prenses Margaret (JESSICA OYELOWO). Elizabeth, Avrupa’da sürmekte olan savaşı ve sefalete duyarsız kalmayıp, birşeyler yapmanın yollarını aramaktadır. Sıradan halka herhangi bir yardımı vakit kaybı olarak gören Margeret’ın Elizabeth’I küçümsemesi ise, sadece iradesini daha da kuvvetlendirmektedir. Nihayet, ‘Jane Commoner’ sahte kimliği ile orduya kaydını yaptırır. Bu sırada Winston ile tanışan Elizabeth’in arasında karşı konulamaz bir aşk başlar ve genç sevgililer Avrupa’yı Naziler’in elinden kurtarmak için yola koyulurlar.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT