Ölüm Kapanı

Sinema Film Arşivi Ölüm Kapanı
Ölüm Kapanı

Orjinal Adı: Dark Floors

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Pete Riski

Film Türü: Korku

Senaryo: Howard Brodsky
Görüntü Yönetmeni: Jean-Noel Mustonen
Müzik: Ville Piippa
Oyuncular: Skye Bennett, Noah Huntley, Dominique McElligott, Ronald Pickup, William Hope, Leon Herbert, Philip Bretherton
Yapım: Finlandiya 2008
Dağıtım: Özen Film

Fragman Adresi: http://www.azmovies.net/dark-floors.html

Orjinal Sitesi: http://www.darkfloorsmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 8 Ağustos 2008

Finlandiya’lı müzisyen Lordi, Atina’daki Eurovision Şarkı yarışmasını kazandıktan sonra Solar Films şirketi ile bir korku filmi projesi yapmak üzere anlaşma imzaladı. Finlandiya’lı yapımcı Markus Selin Lordi’nin Amerikan tarzı ve Japon stilinde çekilmiş bir korku filmi projesi ile kendisine teklif götürdüğünü onun da ülkesinde çok tanınan ve sevilen müzisyenin bu filmdeki performansı ile hayranlarını sinemaya çekeceğinden emin olduğunu söylüyor. Filmin yönetmenliğini, grubun kliplerini yöneten ve ilk sinema filmi deneyimi olan Pete Riski üstleniyor.

Otistik küçük kızının hastanede yeterince iyi bakılmadığına inanan babası onu zorla da olsa buradan çıkarmayı kafaya koyar. Baba taburcu olmayı beklemeyen kızıyla hastaneden çıkmaya çalışırken aksilikler ve korkunç tuzaklar yakalarını bırakmaz... Asansör bozulur ve diğer hastalarla birlikte orada kilitli kalırlar... Her çıkmaya çalışmaları bir başka kabusa dönüşür… Kapılar açıldığında ise hastanenin terk edildiğini fark ederler. Karanlıktan gelen yaratıkların korkunç saldırılarına maruz kalırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT