Sahtekarlar

Sahtekarlar

Orjinal Adı: Duplicity

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Tony Gilroy

Film Türü: Macera

Oyuncular: Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti
Senaryo ve Yönetmen: Tony Gilroy

Fragman Adresi: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1240&item=0

Orjinal Sitesi: http://www.duplicitymovie.net/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi:

Julia Roberts ile Clive Owen, filmde, casusluk dünyasından özel şirketlere transfer olmuş ve bu sıralar gizli ilişki yaşayan bir çift rolünde karşımıza çıkacak. Kendilerini çok büyük tehlikelerle dolu bir casusluk oyununun tam göbeğinde bulunca, işlerinin en zor yanının sevdiği insana ne kadar güvenebileceğine karar vermek olduğunu keşfedeceklerdir.

CIA ajanı Claire Stenwick (Julia Roberts) ve İngiliz gizli servisi MI6 ajanı Ray Koval (Clive Owen), soğuk savaştan para kazanan çokuluslu iki rakip şirket arasındaki rekabetten kazanç sağlamak için devlet adına istihbarat toplama görevinden ayrılarak özel şirketlere geçmişlerdir. Misyonları patent hakkına ilk sahip olacak şirkete servet kazandıracak bir ürünün formülünü ele geçirmektir.

Patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile korsan ruhlu şirket CEO’su Dick Garsik (Paul Giamatti) için yapmayacakları iş yoktur. Ancak tehlikeler çoğaldıkça, gizem perdesi kalınlaştıkça ve taktikler çirkinleştikçe Claire ile Ray arasındaki en büyük sır, birbirlerine karşı giderek artan ilgileri olur. İkisi de birbirini atlatıp hedefe varmaya çalışırken kurdukları entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT