Korkusuz

Korkusuz

Orjinal Adı: Fearless

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Ronny Yu

Film Türü: Aksiyon

Görüntü Yönetmeni: Hang-Sang Poon
Müzik: Shigeru Umebayashi
Oyuncular: Jet Li, Jon T. Benn, Collin Chou, Anthony De Longis, Masato Harada
Yapım: 2006, Hong Kong/ABD
Dağıtımcı: Medyavizyon

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/rogue_pictures/jetlisfearless/

Orjinal Sitesi: http://www.fearlessthemovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 4 Ağustos 2006

Geçen yıl, Box Office`in (205 bin seyirci) en dikkat çekici filmlerinden biri olan HERO - KAHRAMAN filminin yapımcılarının yeni filmi FEARLESS - KORKUSUZ ABD ile aynı anda 4 Ağustos`ta vizyona giriyor.

Babasının bir dövüş sırasında herkesin önünde yenilmesinden büyük bir utanç duyan küçük Huo, dövüş konusunda olabileceğinin en iyisi olmaya karar verir. Fakat bu konudaki olağan üstü yeteneği ve hırsı yüzünden, hayatta her şeyden çok sevdiği ailesi, intikam için gerçekleştirilen bir saldırı sonucunda öldürülünce, bu Huo’ya büyük zarar verir. Bu olaylardan sonra, Yuanjia kaçar, yaşamak ya da ölmek umurunda değildir. Tüm umudunu kaybettiği anda, büyük anne Sun ve onun kör torunu, onu bulurlar ve yeşillikler içindeki köylerine götürürler. Bu insanların nazikliği ve cömertliği sayesinde Yuanjia, kendisi için yeni bir yaşam tarzı bulur ve gerçekten uğrunda dövüşülecek kadar değerli bir şey keşfeder. Sonunda büyük dövüş turnuvasına katılmak için doğduğu yere geri döner.

Başrolünde Jet Li`nin (Hero, Kiss of the Dragon, Danny the Dog, Cradle 2 the Grave) oynadığı film, efsanevi savaş sanatları ustası Huo Yuanjia’nın gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Filmin dövüş koreografı ise, Matrix üçlemesinin ve Kill Bill filmlerinde de aynı görevle yer alan Yuen Wo Ping.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT