Zoraki Tatil

Zoraki Tatil

Orjinal Adı: Four Christmases - Anywhere But Home

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Seth Gordon

Film Türü: Romantik Komedi

Senaryo: Matt R. Allen, Caleb Wilson, Jon Lucas ve Scott Moore
Görüntü Yönetmeni: Jeffrey L. Kimball
Müzik: John O’Brien
Oyuncular: Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Robert Duvall, Jon Favreau, Mary Steenburgen, Dwight Yoakam, Tim McGraw, Kristin Chenoweth, Jon Voight, Sissy Spacek
Yapım: ABD, 2008
Dağıtım: Warner Bros.

Fragman Adresi: http://www.sinematurk.com/film_fragman/21691/

Orjinal Sitesi: http://www.fourchristmasesmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 27 Şubat 2009

Kimse tatilleri Brad ve Kate’ten daha çok sevemez. Her Aralık ayının 25’inde, San Francisco üst tabakasına mensup bu mutlu ama evli olmayan çift, tanışmalarından bu yana her sene sürdürdükleri bir tatil geleneğine kucak açarlar: Güneşli, egzotik bir yerde, rahatlatıcı, eğlence dolu bir gezi için ailelerini geride bırakırlar. Gittikleri yerde havuz kenarında margaritalarını yudumlarlar ve mevsimin tadını çıkarırlar çünkü bilirler ki evlerindeki dört unsurun yarattığı kaos ve keşmekeşten uzaktırlar: Boşanmış anne babalar, sürekli didişen kardeşler, kontrolden çıkmış çocuklar, ve Noel’de her ailenin değişmezi olan küskünlükler ve rahatsız anlar.

Ama bu yıl öyle olmayacaktır. Şortlarını ve güneş gözlüklerini bavullarına koymuş olan Brad (VINCE VAUGHN) ve Kate (REESE WITHERSPOON) tüm seferlerin iptal edilmesine neden olan sisten ötürü San Francisco havaalanına kısılıp kalırlar. Daha da kötüsü, yerel bir haber ekibinin kameralarına yakalandıkları için, tüm şehir ve de aileleri onların nerede olduğunu öğrenir. Kaçacak yerleri ve bahaneleri olmayan çift, Brad’in babası tarafından eve çağırılır.
Ve Kate’in annesi, ve Brad’in annesi, ve Kate’in babası tarafından da...
Bir günde dört Noel kutlaması...
Kendilerini eve dönüş maratonuna hazırlarken, Brad ve Kate en kötüsünü ummaktadırlar ve tam olarak da öyle olur. Ama Brad özgürlüğe doğru dakikaları geri sayarken, Kate şaşırtıcı bir şekilde kendini saatin tıkırtısına ayak uydururken bulur. Günün sonunda, herkes nereden geldiklerine ve nereye gittiklerine dair farklı bir bakış açısı kazanırlar. Kendilerini ve diğerlerini gerçekte oldukları gibi tanımak, daha önce sadece bir hedef olan türdeki sevgiyi nihayet bulmaları için bir fırsat sunar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT