Frozen

Frozen

Orjinal Adı: Frozen

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Adam Green

Film Türü: Gerilim

Film Süresi: 94 dk.

Oyuncular: Emma Bell (Parker ONeil) , Shawn Ashmore (Joe Lynch) , Kevin Zegers (Dan Walker) , Ed Ackerman (Jason) , Rileah Vanderbilt (Shannon) , Adam Johnson (Rifkin) , Chris York (Ryan).
Dağıtım: Medyavizyon Film
Senaryo : Adam Green

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/independent/frozen/

Orjinal Sitesi: http://www.frozen-film.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..

Vizyon Tarihi: 28 Mayıs 2010

Üç snowboardcu için kayak, geçirdikleri sıradan ve keyifli bir gün, son turlarında teleskide mahsur kalmaları ile kabusa dönüşür. Kararan hava ve pist güvenliğinin ışıkları söndürmesi ile üçlü çok geçmeden panik içerisinde fark edecektir ki, yerden oldukça yüksek bir noktada, teleskinin üzerinde asılı kalmışlardır. Bu üç maceraperest, bir sonraki haftasonuna kadar kapanan kayak merkezinde, kararan hava ile etkisini göstermeye başlayan dondan canlarıni kurtarabilmek için akla hayale gelmeyecek yollar aramak durumunda kalacaklardır. Kendilerine biraz olsun hareket alanı yaratabildiklerinde ise, karşı karşıya olduklari tehlikenin yalnızca dondurucu soğuk olmadığını fark edeceklerdir. Canları uğruna beklenmedik engellerle boğuşurken, hayatta kalmak uğruna gösterdikleri bu çaba, başa gelebilecek en kötü ölüm biçimlerini alt edebilecek kadar güçlü mü, bunu göreceklerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT