Acımasız Hayat

Sinema Film Arşivi Acımasız Hayat
Acımasız Hayat

Orjinal Adı: Harsh Times

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: David Ayer

Film Türü: Aksiyon

Film Süresi: 119 dakika

Senaryo: David Ayer
Müzik: Graeme Revell
Görüntü Yönetmeni: Steve Mason
Oyuncular:Christian Bale, Freddy Rodríguez, Tammy Trull, Adriana Millan
Yapım: 2005, ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.harshtimes.com/

Orjinal Sitesi: http://www.harshtimes.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 17 Kasım 2006

“Training Day”in yaratıcısından Los Angeles’ın tehlikelerle dolu sokaklarında gelişen dostluğun hiper gerçekçi öyküsü

Güney Los Angeles’ın acımasız sokaklarında yaşanan dostlukların, sadakatin, hırs ve tutkuların hiper gerçekçi öyküsü... Film, Los Angeles sokaklarındaki şiddet ortamının üzerinde yükselmeye çalışırken, yaşadıkları dünya tarafından gerilere sürüklenen ve birbirlerinin çöküşünü hazırlayan iki çocukluk arkadaşının başından geçenleri anlatıyor.

Jim Davis, Körfez Savaşı’ndan döndükten sonra hayatını belli bir çizgiye oturtmayı başaramamıştır. Uzak çöllerde geçirdiği günlerin kötü anıları hala üzerindedir, gece kabuslarla sıçrayarak uyanır. Los Angeles Polis Departmanı’ndan bir türlü gelmeyen bir teklifi beklerken tüm birikimleri suyunu çeker. Düzenli bir işi olsa herşeyin başka türlü olacağına inanmaktadır; Meksikalı kız arkadaşı Marta’yı yeniden ABD’ye getirtebilecek, onunla evlenip durmuş oturmuş bir hayata başlayabilecektir.

Ülkesine hizmet etmenin farklı yollarını arayan, masa başında sıkıcı bir işe çakılıp kalmak istemeyen Jim, isteklerinin gerçekleşmesini beklerken kendisi gibi işsiz olan çocukluk arkadaşı Mike ile takılmaya başlar. Mike’ın sevgilisi Sylvia da, sürekli ve düzenli bir iş bulması için ona baskı yapmaktadır. Mike bu yüzden iş aramak zorunda kalınca, Jim onun iş bulmasına yardımcı olmayı teklif eder. Ne var ki, çocukluk yıllarındaki gibi Güney Los Angeles caddelerine açılan iki dost, kentin acımasızlık ve türlü türlü belalarla dolu caddelerinde tam bir kaosla yüzyüze gelirler.

Hayatlarını daha keyifli hale getirme, yükseklere çıkma ve daha parlak bir geleceğe ulaşma planlarını yanlış yollardan hayata geçirmeye çalışırken, bela çevrelerini hızla kuşatacak; bir zamanlar oyun yeri olarak gördükleri kentin üzerlerindeki baskısı giderek artacak, yaptıkları her tercihte hem birbirlerine olan sadakatleri, hem de hayatta kalma beceri sınanacaktır...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT