Otel II

Otel II

Orjinal Adı: Hostel Part II

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Eli Roth

Film Türü: Korku

Senaryo: Eli Roth
Görüntü Yönetmeni: Milan Chadima
Müzik: Nathan Barr
Yapımcı: Mike Fleiss, Eli Roth, Chris Briggs
Oyuncular: Lauren German, Roger Bart, Heather Matarazzo, Bijou Phillips, Richard Burgi, Vera Jordanova, Milan Knazko, Stanislav Ianevski
Dağıtımcı: Warner Bros.

Fragman Adresi: http://-a.movietrailersrock.com/video/33295/hostel-part-ii.html

Orjinal Sitesi: http://www.hostel2.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 24 Ağustos 2007

Geçtiğimiz Ocak ayında, yazar-yönetmen Eli Roth sinemaseverleri kanlı film “HOSTEL/OTEL”le dehşete sürükledi ve film gişelerde en üst sıraya yerleşerek 2006’nın bir numaralı filmi oldu. Bir yıl sonra, Roth bizi her şeyin başladığı yere geri götürüyor, ama bu kez insan beyninin daha derin ve karanlık noktalarına yolculuk ediyoruz.

“HOSTEL 2/OTEL 2”de, Roma’da seyahat eden üç genç Amerikalı haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli, sofistike bir Avrupalı tarafından egzotik ve doğal bir ‘spa’ya davet edilir. Kadın orada gevşeyecekleri, yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençleri temin eder.

Genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? Yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı?

Eli Roth “HOSTEL/OTEL” ile ilk filmi “CABIN FEVER”da (2002) temellerini attığı başarısını pekiştirdi. “HOSTEL 2/OTEL 2”de ise hayranlarını, bastırılmış –ama bir kez serbest bırakılmış– arzuların tüyler ürpertici sonuçlar doğurduğu, korkutucu bir yolculuğa daha çıkartıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT