Katilimi Tanıyorum

Sinema Film Arşivi Katilimi Tanıyorum
Katilimi Tanıyorum

Orjinal Adı: I Know Who Killed Me

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Chris Sivertson

Film Türü: Gerilim

Senaryo: Jeffrey Hammond
Yapımcı: Frank Mancuso
Görüntü Yönetmeni: John R. Leonetti
Müzik: Joel McNeely
Oyuncular: Lindsay Lohan, Julia Ormond, Neal McDonough, Brian Geraghty
Yapım: 2007, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Fragman Adresi: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=812&item=0

Orjinal Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/iknowwhokilledme/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 21 Eylül 2007

Küçük bir kır kasabası, parlak ve gelecek vaat eden genç üniversite öğrencisi Aubrey Fleming’in (Lindsay Lohan) sadist bir seri katil tarafından kaçırılıp, işkence edilmesiyle derinden sarsılır. Kaçmayı başaran genç kız hastanede travmatik bir hâlde kendine geldiğinde, kendisinin sandıkları kişi olmadığı ve gerçek Aubrey’nin hâlâ ölümcül bir tehlike içinde olduğu konusunda ısrar eder.
Yoğun ve stilize bir psikolojik gerilim olan “I Know Who Killed Me/Katilimi Tanıyorum”, merkezindeki sürükleyici bulmacayla kimlik, aile ve takıntının karanlık yönlerini irdeliyor.

New Salem’in bu sakin kasabası genç kadınları kaçıran ve öldürmeden önce onlara haftalarca işkence eden hunhar bir seri katille dehşete boğulur. Yetenekli bir piyanist ve hevesli bir yazar adayı olan Aubrey Fleming, arkadaşlarıyla dışarıda geçirdiği bir akşam sırasında ardında hiç iz bırakmadan kaybolduğunda, katilin son kurbanı olduğu düşünülür. Katilin izini sürmek için toplanan FBI Özel Görevler Birimi zaman ilerledikçe genç kızı bulma konusundaki ümitlerini yitirmeye başlarlar.

Fakat bir gece, bir sürücü, ıssız bir yolun kenarında, üstü başı perişan halde ve ciddi biçimde yaralanmış genç kızın yardım istediğini görür. Kız hemen hastaneye kaldırılır. Aubrey’nin annesi Susan (Julia Ormond) ve babası Daniel (Neal McDonough) ara ara kendine gelen kızlarının başında beklerler. Aubrey nihayet konuşacak duruma geldiğinde, Aubrey Fleming diye birini tanımadığını, kendisinin talihsizlikler yaşayan, Dakota Moss adlı bir striptizci olduğunu iddia ederek herkesi şoke eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT