J. Edgar

J. Edgar

Orjinal Adı: J. Edgar

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Clint Eastwood

Film Türü: Dram

Senaryo: Dustin Lance Black
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Naomi Watts, Helen Gandy; Armie Hammer, Clyde Tolson, Josh Lucas, Charles Lindberg, Judi Dench, Annie Hoover.
Müzik: Clint Eastwood
Görüntü Yönetmeni: Tom Stern
Dağıtım: Warner Bros.

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/wb/jedgar/

Orjinal Sitesi: http://www.jedgarmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 02 Mart 2012

J. Edgar Hoover, yaşadığı dönemde Amerika’nın en güçlü adamıydı. Federal Soruşturma Bürosu’nun başı olarak geçirdiği neredeyse 50 yıl boyunca ülkesini korumak için hiçbir şeyin önüne çıkmasına izin vermedi. Sekiz başkan ve üç savaş gören Hoover, somut ve sezilen tehlikelere karşı savaş açarken, vatandaşlarının güvenliği için kuralları esnetmekten çekinmedi. Yöntemleri hem acımasız hem de kahramanca olan bu adamın en çok istediği ama bir türlü elde edemediği ödül ise, dünyaca takdir görmekti.

Hoover, sırlara -özellikle de başkalarının sırlarına- büyük değer atfeden ve bu bilgiyi ulusun önde gelen liderleri üzerinde otorite sağlamak için kullanmaktan korkmayan biriydi. Bilginin güç olduğunu ve korkunun fırsat yarattığını anladığından, ikisini de kullanarak daha önce benzeri görülmemiş bir nüfusa sahip oldu ve hem güçlü hem de dokunulmaz bir itibar elde etti.

Hoover kamuoyunun gözü önündeki yaşamı kadar özel yaşamını da saklamaya özen gösteriyor, yakın çevresine çok az kişinin dahil olmasına izin veriyordu. En yakın çalışma arkadaşı olan Clyde Tolson, aynı zamanda sürekli kendisine eşlik ederdi. Hoover’ın belki de en kişisel fikirlerini görmüş olan sekreteri Helen Gandy, sonuna kadar… ve sonrasında patronuna sadık kaldı. Hoover’ı terk eden tek kişi, ona bir esin ve vicdan kaynağı olan, sevgisini ve takdirini kazanmak isteyen oğlunu ölümüyle gerçek anlamda yıkan annesi oldu.

Olaylara bizzat Hoover’ın gözünden bakan “J. Edgar,” ömrünü adadığı kendine has adalet anlayışı uğruna doğruyu sonuna kadar savunan ve gerçeği kolayca çarpıtabilen, gücün karanlık tarafının cazibesine kapılan bir adamın yaşamını ve ilişkilerini anlatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT