Katil Joe

Katil Joe

Orjinal Adı: Killer Joe

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: William Friedkin

Film Türü: Komedi

Film Süresi: 102 dk.

Senaryo: Tracy Letts
Görüntü Yönetmeni: Caleb Deschanel
Müzik: CC Adcock
Oyuncular: Gina Gershon, Matthew McConaughey, Thomas Haden Church, Emile Hirsch, Julia Adams, Juno Temple, Marc Macaulay, Danny Epper, Michael Rogers, Lynette Zumo
Dağıtım: PinemArt.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Katil Joe
Vizyon Tarihi: 09 Kasım 2012

22 yaşında ve uyuşturucu satıcısı olan Chris (Hirsch)'in annesi Chris'in uyuşturucu zulasını çalar. Chris'in en kısa zamanda 6000 USD bulması gerekmektedir. Babası Ansel (Hayden Church)'i görmeye gider, ve planı yaparlar. Herkesin nefret ettiği Chris'in annesinin bir hayat poliçesi vardır, bu para hepsini zengin etmeye ve Chris'in borcunu ödemeye yetecektir.

Tek sorun Chris'in annesinin hayatta olmasıdır. Kiralık katil Joe Cooper belli bir para karşılığında işi yapacaktır, fakat Chris ve Ansel'in yeterli parası yoktur. Joe gitmek üzereyken herşeyden habersiz ve günahsız olan Chris'in kızkardeşi Dottie (telmple)'yi farkeder. Parası bulunup ödeninceye kadar Dottie'yi alı koyar.

William Friedkin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu orijinal oyunun da sahibi olan Tracy Letts uyarlıyor. 2012 Filmekimi programında yer alan komedi-suç ekseninde filmin baş rollerini ise Matthew McConaughey, Emile Hirsch ve Juno Temple paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT