Kod Adı: K.O.Z.

Sinema Film Arşivi Kod Adı: K.O.Z.
Kod Adı: K.O.Z.

Orjinal Adı: Kod Adı: K.O.Z.

Vizyon Tarihi: Şubat 13, 2015

Yönetmen: Celal Çimen

Film Türü: Macera

Senaryo: Parantez Yazı Grubu.
Yapımcılar:Uğur Yalçınkaya.
Oyuncular: Orhan Kılıç, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Hakan Ural, Günay Musayeva, Turgay Tanülkü, Cem Kurtoğlu, Remzi Evren, İskender Bağcılar.
Dağıtım: Mars Dağıtım.

Orjinal Sitesi: http://www.kodadikozfilm.com/

Paylaş:

4 Yorum:

istanbul.net.tr 13 Şubat 2015 Cuma
Kod Adı: K.O.Z.

Kod Adı K.O.Z sinema filminde başlıca; Yargı ve polis teşkilatındaki yapılanma; MİT Müsteşarının ifadeye çağrıldığı gece; Gezi olayları; 17 Aralık döneminde MİT tırlarına yapılan operasyonlar; 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla birlikte neyin hedeflendiği; savcı ve hâkimlerin imza attığı hukuk cinayetleri başta olmak üzere pek çok konu başlığı yer almaktadır.

Devlet içerisinde devlet kurma çabası; bu konuda uluslararası güçlerle yapılan işbirlikleri; oluşturulan kadroların kimlere hizmet ettiği…Kod Adı K.O.Z , devlet düşmanlarının iç yüzünün ortaya çıkarılmasını amaçlayan bir sinema filmi olma iddiasıyla sinemaseverlerle buluşuyor. Filmin ana fikri ise hiçbir güç ve yapının, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni parçalayamayacağıdır…İstihbarat Müsteşarı’na düzenlenen, komplo, Kainat İmamı Mehdi Efendi’nin kurduğu sistemle ülkede yaşatmayı planladığı ayaklanmalar, biri emniyet mensubu, diğeri gazeteci olan iki kardeşin paralel yapı sebebiyle ayrılan yolları, yerli Borsa yazılımı yapan mühendislerin başına gelen inanılmaz olaylar gibi ilginç konular işleyen film, bir nevi yakın geçmişte yaşananları da anlatan bir belgesel niteliği taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

aylardır heyecanla bekliyordum ama berbat çıktı,hem paranıza hem zamanınıza yazık
BOŞA ZAMAN KAYBI
beğenmedim. sürükleyici değil ve sahneler birbirinden alakasız.
izledim,hayal kırıklığı yaşadım.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT