Kung Fu Panda 2

Sinema Film Arşivi Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2

Orjinal Adı: Kung Fu Panda 2

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Jennifer Yuh Nelson

Film Türü: Animasyon

Senaryo: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Müzik: Hans Zimmer, John Powell
Oyuncular: Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Dustin Hoffman, James Hong, Gary Oldman, Michelle Yeoh, Jean-Cladue Van Damme, Victor Garber, Danny Mcbride, Dennis Haysbert
Dağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/dreamworks/kungfupanda2/

Orjinal Sitesi: http://www.kungfupandainternational.com/intl/tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 10 Haziran 2011

Sizleri daha önce Akademi ödüllü ve Altın Küre adayı “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin”, Oscar ödüllü “Şrek” ve Oscar adayları “Şrek 2” ve “Kung Fu Panda” ile buluşturan DreamWorks Animation stüdyosu, bu kez erişte dükkanında çalışırken Kung Fu ustası olan en sıradışı kahramanlardan birinin en yeni maceralarıyla karşınızda...

“Kung Fu Panda 2”de, Po Ejderha Savaşçısı olma hayalini gerçekleştiriyor. Artık arkadaşları ve diğer Kung Fu ustaları olan Korkuzu Beşli üyeleri Kaplan, Maymun Mantis, Engerek ve Turna ile birlikte Huzur Vadisi’ni koruyor. Ayrıca iki kez Oscar kazanan Dustin Hoffman da Kung Fu gurusu ve Po’nun akıl hocası Şifu Usta olarak geri dönüyor. Kasabanın en popüler erişte dükkanının sahibi olan Po’nun babasını da James Hong seslendiriyor.

Po’nun sürdüğü bu harika yeni hayat, gizli ve durdurulamaz bir silah kullanarak Çin’i ve Kung Fu’yu yok etmek isteyen zorlu ve acımasız Lord Shen’in ortaya çıkmasıyla tehlikeye giriyor. Po, geçmişine bakmalı ve gizemli kökenlerinin sırlarını çözmeli. Ancak o zaman başarıya ulaşması için gerekli gücü açığa çıkarabilecek.

Yeni oyuncular arasında, geleceğe dair gördükleri yaşanacak olaylar açısından büyük önem taşıyan, Lord Shen’in hizmetindeki kahin Falcı rolünde BAFTA adayı Michelle Yeoh, Usta Timsah rolünde aksiyon yıldızı Jean-Cladue Van Damme ve Usta Gürleyen Gergedan rolünde birçok Emmy/SAG adaylığı bulunan Victor Garber bulunuyor. Ayrıca Kurt Lider rolünde Danny Mcbride ve Usta Fırtına Öküz rolünde ise Dennis Haysbert yer alıyor.

Filmin yönetmeni Jennifer Yuh Nelson. Yapımcılığı ise Melissa Cobb’a ait. Ortak yapımcılar Jonathan Aibel, Glenn Berger ve Suzanne Buirgy. Senaryoyu Jonathan Aibel ve Glenn Berger yazdı. Müzikler Hans Zimmer ve John Powell’e ait. Bu filmin, dövüş sanatları ve şiddet sahneleri için ebevenler eşliğinde izlenmesi gerektiği bildirildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT