Aşka Dair

Aşka Dair

Orjinal Adı: L’uomo Che Ama - The Man Who Loves

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Maria Sole Tognazzi

Film Türü: Duygusal

Öykü ve Senaryo: Ivan Cotroneo Maria Sole Tognazzi
Görüntü Yönetmeni: Arnaldo Cannarozzi
Müzik: Carmen Consoli
Oyuncular: Monica Belluci, Pierfrancesco Favino, Xenia Raddoport, Marisa Paredes, Michelle Alhaique, Glen Blackhall, Piera Degli Esposti, Arnaldo Ninchi
Yapım: İtalya
Dağıtım: Duka Film

Fragman Adresi: http://www.sadibey.com/dosyalar/Fragmanlar/Aska_Dair.mp4

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi:11 Aralık 2009

Roberto, Turin’de yaşayan kırk yaşlarında bir eczacıdır. Birkaç aydan beri, şehrin merkezindeki büyük otelin müdürü olan Sara isimli genç bir kadınla çıkmaktadır. Roberto, Sara’ya aşıktır ve hem Sara’yı daha fazla görmek ve hem de ilişkilerinin daha ciddi şekilde yürümesi için kendi apartman dairesinin anahtarını ona vermiştir. Sara, kendisine olan bu ilgiye rağmen, Roberto’nun hayatından dikkat çekmeden sessizce ayrılır. Roberto aldatıldığını keşfeder, sevdiği kadını kaybetme korkusu, kadının onu aldatmasından daha ağır gelir. Roberto ne olursa olsun, ilişkisini devam ettirmeye çalışacaktır. Sara’nın en sonunda onu red etmesi, Roberto’nun tümüyle kendini çaresiz hissetmesine neden olur. Roberto hastalanır. İşine gidemez, yemek yiyemez, hayattan zevk alamaz hala gelir. Roberto’nun çektiği acıyı paylaşan tek bir kişi vardır, o da kendisinden 10 yaş küçük kardeşi Carlo’dur. Carlo’nun ise o sırada iyi giden bir ilişkisi vardır. Ünversitede mühendislik okuyan Yuri isimli erkek arkadaşı ile birlikte yaşamaktadır. Roberto çaresiz bir şekilde son defa Sara’yı kendisiyle kalması için ikna etmeye çalışır. Fakat Sara şehri terk ederek, eski sevgilisine geri döner. Ve Roberto bir gece kendisini, çaresiz ve hıçkıra hıçkıra ağlarken kardeşinin kollarında bulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT