Sadakatsizler

Sadakatsizler

Orjinal Adı: Les Infideles - The Players

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Jean Dujardin, Gilles Lellouch, Emmanuelle Bercot, Fred Cavaye, Alexandre Courtes, Michel Hazanavicius, Jan Kounen, Eric Lartigau

Film Türü: Komedi

Film Süresi: 109 dk.

Senaryo: Nicolas Bedos, Philippe Caveriviere, Jean Dujardin, Stephane Joly, Gilles Lellouche
Görüntü Yönetmeni: Guillaume Schiffman
Müzik: Pino Dangio, Evgueni Galperine
Oyuncular: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Violette Blanckaert, Bastien Bouillon, Guillaume Canet, Celestine Chapelain
Dağıtım: Pinema Film.

Fragman Adresi: http://www.youtube.com/watch?v=WetlFffGSFA

Orjinal Sitesi: http://www.lesinfideles-lefilm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Sadakatsizler
Vizyon Tarihi: 14 Eylül 2012

Sadakatsizler, bir araya gelen yedi Fransız yönetmenin gözünden erkek sadakatsizliği ve bunun sayısız versiyonunu anlatan ve kısa filmler serisinden oluşan eğlenceli bir komedi.

Kadın - erkek ilişkilerine erkek yönünden bakan, erkeğin aldatma nedenlerini araştırıp bu nedenlere esprili ve doğal yaklaşan bir senaryoya sahip bir film. Filmin erkek karakterleri duyguları ve hataları ile boğuşurlarken, aynı zamanda birçok saf dürüstlük gösterdikleri sahnelerde yer alıyor.

Filmin her hikâyesi sadakatsiz iki en yakın arkadaşın eğlenceli maceralarını içeriyor. Birinde Fred (Dujardin) eşi ve metresine karşı olan duygularını ayıramıyorken, Greg (Lellouche) her kadını sevdiği için suçluluk duygusu ile yanıyor. Bu olaylardan kafalarını dağıtmak istediklerine karar veren iki arkadaş beraber Las Vegas’a gitmeye karar verir ve bu kararın arkasından maceraları başlar. Bir diğer hikâyede ise Laurent (Dujardin) evden uzak bir konferansa katılarak başıboş dolaşmaya çalışırken, Eric (Lellouche) 19 yaşındaki genç metresinin (Ponsot) sürekli parti yaşam tarzı ile başa çıkmaya çalışır.

Film yapımcıları kesinlikle yargılayıcı bir tavır ile yanaşmamışlar, filmde aldatmanın hayatın kötü bir gerçeği olduğunu gösterirken aynı zamanda dünyanın sonu da olmadığını belirtmektedirler. Oyuncular kötü karakterler değiller, doğru ya da yanlış diye bir şey de yok, film kararlar ve sonuçları arasında geçen bir macerayı yansıtıyor.

Banliyöde bir konferans otelinden gösterişli bir seks bağımlılığı kliniğine, şık bir Paris gece kulübünden Las Vegas’taki havalı striptiz kulüplerine uzanan bu film tüm umutsuz, absürd ve inanılmaz komik varyasyonlarıyla erkek sadakatsizliğinin başarı ve hüsranlarını, zaferlerini ve acıklı felaketlerini keşfe çıkıyor. Bu çılgın komedide The Artist’in yönetmeni Michel Hazanavicius’ın yanı sıra Oscar ödüllü Jean Dujardin de kamera arkasına geçiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT