Kolera Günlerinde Aşk

Sinema Film Arşivi Kolera Günlerinde Aşk
Kolera Günlerinde Aşk

Orjinal Adı: Love in Time of Cholera

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Mike Newell

Film Türü: Fantastik

Senaryo: Ronald Harwood (Gabriel Garcia Marquez’in aynı adlı kitabından)
Müzik: Antonio Pinto
Görüntü Yönetmeni: Alfonso Beato
Oyuncular: Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno, Benjamin Bratt, John Leguizamo, Liv Schreiber, Catalina Sandino Moreno, Fernanda Montenegro, Hector Elizondo
Yapım: 2007, ABD
Dağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.moviemaze.de/media/trailer/3649,die-liebe-in-den-zeiten-der-cholera.html

Orjinal Sitesi: http://www.loveinthetime.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyop Tarihi: 7 Mart 2008

Stone Village Pictures, Nobel ödüllü yazar Gabriel Garcia Marquez’in aynı adlı ölümsüz başyapıtından uyarlanan ve gelmiş geçmiş en büyük aşk hikayelerinden birisi olan, “Love in the Time of Cholera – Kolera Günlerinde Aşk”ı sunar.
Mekanı Kolombiya’ya bağlı Cartagena kenti olan ve yarım yüzyıllık çok çok uzun bir zaman dilimine yayılan bu müthiş aşk öyküsünde, hayatındaki tek aşkına kavuşabilmek için 50 yıl beklemeyi göze alan bir erkeğin inanılmaz tutkusu ve saplantısı konu edilir.

Portresini “İhtiyarlara Yer Yok”la Oscar ödülüne aday gösterilen Javier Bardem’in çizdiği Florentino Ariza, romantik ve şair ruhlu bir telgraf memurudur. Zengin bir tüccarın kızı olan Fermina Daza’yı (Giovanna Mezzogiorno) gördüğü anda hayatının aşkını bulduğunu anlar. Peşpeşe yazdığı tutku dolu aşk mektuplarıyla genç kızın yüreğinde kıpırtılar uyandırmayı başarır. Ancak genç kızın tüccar babası (John Leguizamo) bu ilişkiyi öğrenince öfkeye kapılır ve onları sonsuza kadar ayırmaya yemin eder.

Fermina seçkin bir aristokrat olan Dr. Juvenal Urbino (Benjamin Bratt) evlenir. Juvenal bölgeyi esrarengiz bir şekilde kuşatan kolera hastalığıyla baş etmek için düzen ve ilaç getiren bir doktordur. Evlendikten sonra eşini Paris’e götürür ve uzun yıllar boyunca orada yaşarlar. Sonunda Cartagena’ya geri döndüklerinde Fermina ilk aşkını çoktan unutmuş gibi görünür.

Ancak Florentino aslında ilk aşkını hiçbir zaman unutmamıştır. Florentino, artık gemi sahibi varlıklı bir erkektir ve Fermina’yı beklerken çok sayıda kadınla ilişkiye girmiştir.Ancak hala Fermina’nın aşkıyla yanıp tutuşmaktadır. Kalbi sabırlıdır ve hayatının kadınıyla yeniden bir arada olma fırsatı için ömür boyu bekleyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT