Şanslı Slevin

Sinema Film Arşivi Şanslı Slevin
Şanslı Slevin

Orjinal Adı: Lucky Number Slevin

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Paul McGuigan

Film Türü: Aksiyon

Film Süresi: 109 dakika

Senaryo: Jason Smilovic
Müzik: Joshua Ralph
Görüntü Yönetmeni: Peter Sova
Oyuncular: Josh Harnett, Lucy Liu, Bruce Willis, Ben Kingsley, Morgan Freeman, Stacey Tucci
Yapım: 2006 ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/weinstein/luckynumberslevin/trailer/

Orjinal Sitesi: http://www.slevin-movie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 21 Nisan 2006

Slevin’in (JOSH HARTNETT) hayatı hiç iyi gitmemektedir: Yaşadığı binanın mühürlenmesine karar verilmiştir; bir soyguncuya kimliğini kaptırmıştır; ve kız arkadaşını başka bir erkekle yakalamıştır. Los Angeles’tan ve sorunlarından bir süreliğine kurtulmak için arkadaşı Nick Fisher’ın New York’taki dairesinin anahtarını alır. Ama kötü talihi peşini bırakmayacak, işler daha da sarpa saracaktır.
Haham (SIR BEN KINGSLEY) ve Patron (MORGAN FREEMAN) New York’un yer altı suç dünyasının iki saygın ve korku uyandıran mafya babasıdır. Bir zamanlar ortak olan iki adam şimdi birbirlerinin en büyük düşmanıdırlar ve operasyonlarını aynı caddede karşılıklı malikanelerinden yürütmektedirler. Ellerinde tuttukları güce rağmen, paranoyanın esiridirler ve son 20 yılda kalelerinden bir kez olsun çıkmamıştırlar.

Ancak iki adam arasındaki gerginlik tırmanmaktadır. Patron, oğlunun ölümünün intikamını almak için, Haham’ın oğlunu öldürmeyi planlamaktadır. Ama bunun bir infaz olduğu anlaşılırsa, Üçüncü Dünya Savaşı çıkacağından çekinen Patron, bu sorunu çözmek için ünlü kiralık katil Goodkat’i (BRUCE WILLIS) tutar.
Goodkat’in planı basittir: Patron’a yüklü miktarda borcu olan bir kumarbaz bul ve onu borcuna karşılık Haham’ın oğlunu öldürmeye mecbur bırak. Hedefleri kim midir? Nick Fisher. Bu arada, Nick Fisher’ın dairesinde, Slevin, bir fincan şeker istemek için kapısını çalan güzel ve hayat dolu komşusu Lindsey’yle (LUCY LIU) tanışmak ve flört etmekle meşguldür. Kapıyı bir sonra çalan kişi ise Patron’un Nick Fisher’ı almaya gelen fedaileridir. Tüm itirazlarına rağmen, Slevin’in aradıkları kişi olmadığına bir türlü inanmazlar ve onu Patron’un malikanesine götürürler. Patron teklifini net bir şekilde ortaya koyar: Slevin, Haham’ın oğlunu öldürdüğünde, borcu silinecektir. Slevin kısa süre sonra da Haham’ın adamları tarafından tartaklanır çünkü onlar da kendisini Nick Fisher sanmışlardır. Nick’in Haham’a da oldukça yüklü miktarda borcu vardır. İki mafya babasına yaptığı gezilerin ardından, Slevin, aralarında Brikowski’nin (STANLEY TUCCI) de bulunduğu en iyi New York dedektifleri tarafından yakın takibe alınır. Slevin ve çok yakınlaştığı Lindsey çemberin daraldığını hissedebilmektedirler. Genç adamın bu yanlış kimlik kıskacından kurtulmak için bir şey yapması gerekmektedir; belki akla gelmeyecek bir şey.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT