Yılın Başkanı

Sinema Film Arşivi Yılın Başkanı
Yılın Başkanı

Orjinal Adı: Man of the Year

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Barry Levinson

Film Türü: Romantik Komedi

Film Süresi: 115 dakika

Senaryo: Barry Levinson
Görüntü Yönetmeni: Dick Pope
Müzik: Graeme Revell
Oyuncular: Robin Williams, Christopher Walken, Laura Linney, Lewis Black, Jeff Goldblum, David Alpay, Faith Daniels, Tina Fey, Amy Poehler, Rick Roberts
Yapım: 2006, ABD

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/universal/manoftheyear/

Orjinal Sitesi: http://www.manoftheyearmovie.net/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 12 Ocak 2007

1987 savaş dönemi komedi filmi “Good Morning Vietnam”dan, 1997 yılının güncel olaylarını taşlayan “Wag the Dog” filmine kadar Oscar’lı yönetmen Barry Levinson, filmlerinde komediyi politik olaylardan esinlenerek sergiliyor. Yönetmen filmlerinde politikacılarımızın kararlarını ve yalanlarını eleştiriyor ve bizler oldukça kötü tercihlerin zarar verici etkilerini seçilmiş liderlerimizle birlikte paylaşırken suçlu seçmenlerin gülmesine yardımcı oluyor.

Yönetmen-senarist bu yeni komedisinde bize 2006 seçimlerinde eğer bilgisayar oylamalarında bir yanlışlık nedeniyle ulusun en komik adamı o ülkenin Başbakanı olursa ne olur sorusunu soruyor. 13 Ekim 2006 tarihinde Oscarlı oyuncu Robin Williams bize bu sorunun cevabını vermek üzere film yapımcısıyla yeniden bir araya gelecek.

Hızla 7 Kasım ve yarı dönem seçimlerine yaklaşırken, Levinson son 10 yıldaki Birleşik Amerika politikasıyla pop kültür olayları arasındaki yakınsamayı inceliyor, -milyonlarca Amerikalı gece haberlerini geçmişin yavuz habercilerinden değil, nüktedan talk şov sunucularından alırken, profesyonel güreşçiler ve kaslı azimli aksiyon yıldızları hükümet konaklarına taşınıyor. “Man of the Year”da Levinson eğlenceyle hükümet arasındaki ince çizgiyi silecek oyuncuları bir araya getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT