Kazanma Sanatı

Sinema Film Arşivi Kazanma Sanatı
Kazanma Sanatı

Orjinal Adı: Moneyball

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Bennett Miller

Film Türü: Dram

Film Süresi: 133 dk.

Senaryo: Steven Zaillian, Aaron Sorkin
Hikaye: Stan Chervin
Görüntü Yönetmeni: Wally Pfister
Müzik: Mychael Danna
Oyuncular: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, Robin Wright
Dağıtım: Warner Bros

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/sony_pictures/moneyball/

Orjinal Sitesi: http://www.moneyball-movie.net/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 09 Aralık 2011

Columbia Pictures yapımı Moneyball / Kazanma Sanatı, gerçek bir olaya dayanıyor. Bir zamanlar beyzbol yıldızı olma yolunda ilerleyen Billy Beane (Brad Pitt), sahadaki beklentileri karşılamakta başarısız olunca, azılı rekabete dayalı kişiliğiyle yöneticiliğe yönelmeye karar verir.

2002 sezonuna hazırlanan Billy, bir faciayla karşı karşıya kalır: yöneticiliğini yaptığı küçük çaplı Oakland A’s, -bir kez daha- yıldız oyuncusunu büyük takımlara -ve muazzam transfer ücretlerine- kaptırmıştır; Billy’nin tek seçeneği, takımını yeniden kurmak ve rakip takımların bütçelerinin üçte biriyle rekabete dahil olmaktır.

Kazanmaya güdümlü olan Billy, oyunun temel ilkelerine meydan okuyarak sistemle mücadele eder. Beyzbolun dışında düşünerek, Bill James’in reddedilmiş teorilerine bakar ve zeki, sayılarla arası iyi bir Yale mezunu ekonomi uzmanı olan Peter Brand’ı (Jonah Hill) işe alır. Her şeyi sorgulama isteği ve beyzbol camiasında uzun süredir göz ardı edilen bilgisayar destekli istatistik analizlerini kullanarak geleneksel düşünce yapısına birlikte kafa tutarlar.

Hayal gücüne meydan okuyan sonuçlara varan ikili, beyzbol camiası tarafından çok yaşlı, çok sakat ya da çok belalı oldukları gerekçesiyle bir köşeye atılmış ama evrensel olarak küçümsenen önemli becerilere sahip oyuncuların peşinden giderler.

Billy ve Peter yollarına devam ederken, kullandıkları yeni yöntemler ve kurdukları acayip kadro beyzbol muhafazakârlarının, medyanın, taraftarların ve takımın işbirliğine yanaşmayan saha sorumlusunun (Philip Seymour Hoffman) tepkisini çeker. Sonuçta, bu deney sadece oyunun oynanış tarzını değiştirmekle kalmayacak, Billy’nin oyunun ötesine geçen yeni bir anlayışa sahip olmasını ve hayatta kendine yeni bir yer bulmasını sağlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT