Mr. Bean Tatilde

Sinema Film Arşivi Mr. Bean Tatilde
Mr. Bean Tatilde

Orjinal Adı: Mr. Bean’s Holiday

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Steve Bendelack

Film Türü: Komedi

Senaryo: Robin Driscoll, Hamish McColl (Simon McBurney’in öyküsünden)
Oyuncular: Rowan Atkinson, Emma de Caunes, Jean Rochefort, Antoine de Caunes, Willem Dafoe
Yapım: 2007, ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.youtube.com/watch?v=rh2wNrINjOk

Orjinal Sitesi: http://www.beansholiday.com/flash.html

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 18 Mayıs 2007

Her macerasında çok komik deneyimler yaşayan talihsiz kahramanımız Mr. Bean, yeni macerasında Fransız Riviera’sına tatile gider. Amacı tatilini yaparken bir yandan da film çekmektir. Ancak sinemasal amaçlarla ve niyetlerle çıktığı bu Avrupa macerasında da beklemediği komik tuzaklara düşecektir.

Londra’nın sıkıcı ve nemli havasından bıkkınlık getiren Mr. Bean, valizlerini ve kamerasını yüklendiği gibi plajlarda güneşlenmek için Güney Fransa’nın (Cannes’ın) yolunu tutar. Ancak yolculuğu zannettiği kadar sıradan,sakin,sorunsuz,tekdüze, kazasız belasız ve rutin geçmez. Mr. Bean’ın diğer maceralarında olduğu gibi hiçbir şey yolunda gitmez. Türlü türlü şanssızlıkların ve talihsiz tesadüflerin birbirini kovalaması üzerine Mr. Bean Güney Fransa’da çekmeyi düşündüğü avangart filmini neredeyse yapamayacak hale gelir.

Mr. Bean’ın tatil yapacağı mekana Romanyalı bir film yönetmeninin küçük oğlu ve gelecek vaad eden güzel bir yıldız adayı da birlikte gelince Mr. Bean yanlış anlaşılır. Kimileri onun çocuk kaçırdığını; kimileri de ünlü bir yönetmen olduğunu zanneder. Yarattığı kargaşa ortamıyla Fransız sahillerinin huzurlu ve sakin ortamının altını üstüne getirdikten sonra durumu açıklamak yine Mr. Bean’e düşer. Jandarma tarafından gözaltına alınacak mıdır, yoksa bu olaylar zinciri Mr. Bean’in Cannes Film Festivali büyük ödülü Altın Palmiye’yi kazanmasıyla mı sonuçlanacaktır?

Zincirleme yanlışlıklar komedisi “Mr. Bean’s Holiday”de ünlü komedyen Rowan Atkinson, dünya çapında sinema ve güldürü sevenleri eğlendiren ve kendine hayran eden yeteneklerini, hareketlerini ve hünerlerini bir kez daha büyük bir başarıyla sergiliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT