Babamın Penguenleri

Sinema Film Arşivi Babamın Penguenleri
Babamın Penguenleri

Orjinal Adı: Mr. Popper`s Penguins

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen:

Film Türü: Komedi

Senaryo: John Morris, Sean Anders, Jared Stern
Görüntü Yönetmeni: Florian Ballhaus
Oyuncular: Ben Stiller, Carla Gugino, David Krumholtz, Jim Carrey, Philip Baker Hall, Angela Lansbury, Jeff Lima, Madeline Carroll, Dylan Clark Marshall, Ophelia Lovibond, Peter Conboy, James Chen, Curtis Shumaker
Dağıtım: Tiglon film

Fragman Adresi: http://www.popperspenguins.com/main.html

Orjinal Sitesi: http://www.popperspenguins.com/main.html

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos 2011

New York’ta büyüyen Tommy Popper’ın çocukluğu, işi gereği sürekli uzaklarda olan babasının sesini bile doğru düzgün duyamadan geçer. Yıllar sonar Bay Popper olarak anılan Tommy, Manhattan’da başarılı bir emlak girişimcisi olmuştur. İki çocuğunun annesi Eşi Amanda’dan dostça ayrılan ve çocuklarını yalnız hafta sonları görebilen Bay Popper, ultra modern bir dairede lüks bir yaşam sürmektedir ve çalıştığı prestijli firmanın da ortağı olmak üzeredir. Ta ki rahmetli babası kendisine Antartika’dan paketli bir miras gönderene kadar: içi penguen dolu bir koli.

Buzla dolu kolinin içinde turuncu ayaklı bir penguenle karşılaşan Tommy, penguenin oyuncak değil gerçek olduğunu farketmesiyle geçirdiği şok üzerine, penguenden kurtulmak için elinden geleni yapar. Aramadığı her türlü kuruluş ve hayvanat bahçesiyle de görüşür fakat kimse pengueni almaya meraklı değildir. Pengueni geri göndermek için Antartika’yı araması sonucunda tek elde ettiği de, kapısına gelen yeni 5 adet daha penguen olur.

Kaptan, Gürültücü, Isırgan, Kokuşuk, Sevgili ve Beyinsiz adlı penguenlerle yaşamaya yavaş yavaş alışan Popper’ın hayatı da alt üst olur. Lüks evi, buzlar diyarına dönmüş, işini kaybetme aşamasına gelmiş ve neredeyse hapse düşecek duruma gelmiştir. Fakat penguenler sayesinde ailesinin önemini anlamaya da başlamıştır.

Jim Carrey filmle ilgili şöyle diyor; “Ayrıcalıklı ve daha önce izlediğiniz hiç bir filme benzemeyen bir film. Ben de bildiğiniz Jim Carrey’im, biraz çılgın, eğlenceli ve uçlarda. Ailelerin hiç unutmayacağı bir filmde yer almak istedim. Kimi oyuncular çocuklar ve hayvanlarla beraber çekim yapmayı sevmezler ve onların sevimliliği ve masumiyetinin gölgesinde kalmaktan korkarlar ama ben de tam olarak bunu istiyordum.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT