Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde

Sinema Film Arşivi Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde
Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde

Orjinal Adı: Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Rob Marshall

Film Türü: Macera

Yapımcı: Jerry Bruckheimer
Öykü ve Senaryo: Ted Elliott ve Terry Rossio
Roman: Tim Powers
Oyuncular: Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, Astrid Berges-Frisbey, Sam Claflin ve Geoffrey Rush
Dağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/disney/piratesofthecaribbeanonstrangertides/

Orjinal Sitesi: http://www.disney.com/Pirates

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2011

Jerry Bruckheimer’ın yapımcılığını, Rob Marshall’ın yönetmenliğini üstlendiği eğlence, macera ve komedi unsurlarını bir araya getiren başarılı serinin devamı niteliğindeki “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde” filmi bu sefer Disney Digital D™ ile sinema severlerle buluşuyor. Johnny Depp, ikonik karakter Kaptan Jack Sparrow ile bu aksiyon dolu maceranın yine başrolünde…

Esrarengiz Angelica ile yolları kesişen Sparrow, bunun aşk mı yoksa Angelica’nın onu Gençlik Pınarı’na ulaşmak için kullanan acımasız bir dolandırıcı olup olmadığından şüphe eder. Onu efsanevi korsan Kara Sakal’ın gemisi “Kraliçe Anne’in İntikamı” ile savaşmaya zorladığında, Jack kendini kimden daha çok korkması gerektiğini bilmediği hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulur: Kara Sakal’dan mı yoksa gizemli bir geçmişleri olan Angelica’dan mı?

Birçok farklı ülkeden oyuncunun yer aldığı filmde intikam peşindeki Kaptan Hector Barbossa’yı tecrübeli aktör Geoffrey Rush, Kaptan Jack’in uzun zamandır yoldaşı olan Joshamee Gibbs’i Kevin R. McNally, gözüpek misyoner rolünü Sam Claflin ve gizemli denizkızı rolünü ise Astrid Bergès-Frisbey canlandırıyor.

Kaptan Jack Sparrow, geçmişinden gelen bir kadının onu Gençlik Pınarı’na doğru giderken heybetli korsan Kara Sakal’ın gemisi Kraliçe Anne’in İntikamı ile savaşması için zorlarken kendini bir anda hiç beklenmedik maceralı bir yolculuğun içinde bulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT