Nabız

Nabız

Orjinal Adı: Pulse

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Jim Sonzero

Film Türü: Korku

Senaryo: Kiyoshi Kurosawa
Görüntü Yönetmeni: Mark Plummer
Müzik: Elia Cmiral
Oyuncular: Kristen Bell, Christina Milian, Ian Somerhalder, Jonathan Tucker, Rick Gonzalez, Samm Levine, Tate Hanyok, Riki Lindhome, Amanda Tepe
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: Medyavizyon

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/weinstein/pulse/

Orjinal Sitesi: http://www.sanadabulasti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 8 Eylül 2006

Kablosuz teknolojilerin bizim dünyamız dışında bir dünyayla bağlantı kurduğunu hayal et. Bu dünyadakilerin, teknolojiyi bizim dünyamıza girmek için kullandıklarını hayal et. Şimdi de, kurduğumuz bağlantıyı kesemediğimizi hayal et. Cep telefonunu açtığında ya da internete bağlandığında, içeri giriyorlar… enfeksiyon sana da bulaşıyor…ve senden, artık sahip olmadıkları şeyi alabiliyorlar - yaşamı.

“Pulse – Nabız” 2001 yapımı bir Japon korku filmi olan “Kairo”nun yeniden çevrimi. Kiyoshi Kurosawa tarafından yazılan ve yönetilen “Kairo” peş peşe gelen intiharları araştıran bir grup gencin, internet bağlantısıyla ölümle irtibata geçildiğine şahit olmalarını konu alıyor. Soisson filmi “gizemli ve şiirsel bir sanat korku filmi” olarak niteliyor. “Orijinal filmden çok fazla şey öğrendik. Japonlar korku konusunda bile bir sınır koymakta ustalar. Ama beklemediğiniz bir anda korkuyu size aktardıklarında, bu nefesinizi kesiyor. Bu tip anları “Pulse – Nabız”da kullanabildiğimizi düşünüyorum. Kurosawa’nın filminin içine işlemiş olan bu Tanrı vergisi korku duygusunu aynen korurken, filmin Amerikan versiyonunda, orijinal versiyonundaki konsept biraz daha geliştirildi. “Daha büyük ve korkutucu bir film yapmak istedik ve bunu da başardığımızı düşünüyorum.” Diyor Soisson ve ekliyor “Sizi koltuğunuzdan zıplatmak istiyoruz.”

“Kairo” gibi “Pulse” da kablosuz, dijital dünyanın yön verdiği hayat tarzımızın gizli tehlikelerine parmak basıyor ve teknoloji konusundaki korkularımızı kullanıyor.
Filmde, Ohio üniversitesindeki bir grup genç, internet yerine bir kabusa bağlanmayı sağlayan bir portal keşfederler. Leahy bunu “en son internet virüsü” olarak adlandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT