Ölümcül Deney: İnsanlığın Sonu

Sinema Film Arşivi Ölümcül Deney: İnsanlığın Sonu
Ölümcül Deney: İnsanlığın Sonu

Orjinal Adı: Resident Evil 3: Extinction

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Russell Mulcahy

Film Türü: Aksiyon

Senaryo: Paul W.S. Anderson
Görüntü Yönetmeni: David Johnson
Oyuncular: Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen, Ashanti, Mike Epps, Christopher Egan, Spencer Locke

Fragman Adresi: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=420&item=2

Orjinal Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/residentevilextinction/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 19 Ekim 2007

Dünyanın sonu gelmiştir...
Umbrella Corporation tarafından hazırlanan deneysel T-Virüsü, dünyaya yayılmış ve insanları ete susamış zombilere çevirmiştir.

Şehirler güvenli olmayı yitirince, Carlos Olivera (Oded Fehr) ve L.J. (Mike Epps) hayatta kalmayı başaran Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve hemşire Betty’yle (Ashanti) birlikte bir grup sağ kalan kişiyi bir araya getirerek yola çıkar ve zırhlı konvoyların içinde boş çöllerden geçerler. Onlar kendi türlerini, yaşayan, virüsten etkilenmemiş başka insanları aramaktadırlar. Buldukları şeyse çöldeki bir başka mevcudiyettir: Zombiler. Kendilerini korumak için bir düzine silaha, binlerce kurşuna ve bir çift alev makinasına ihtiyaçları olacaktır.

Umbrella Corporation’ın derli toplu büroları ve araştırma tesisleri terk edilmiş bir Nevada radyo istasyonunun altında saklıdır. Umbrella’nın sabit gerçek zamanlı uydu gözetleme sistemine erişimi olan Dr. Isaacs (Iain Glen) bu şekilde konvoyu düzenli biçimde takip edebilmektedir. Ama onun aradığı esas kişi, sadece bir tedavinin anahtarı olmakla kalmayıp, aynı zamanda Umbrella’nın tüm deneylerinin çıktığı yol olan... Alice’tir.

Alice, Umbrella Corporation tarafından tutsak edildikten sonra, onu genetik olarak değiştiren, ona insanüstü kuvvet, duyular ve yetenekler kazandıran biyogenik bir deneye tabi tutulmuştur. Anında değişebilen ve kendi Umbrella-yapımı DNA’sının kendine ihanet etme tehdidi altında, Alice onları güvenli bir yere götürebilme umuduyla, konvoyu gölgelemekte ve korumaktadır.

Konvoy, Zombilerden en son ve en iyi kaçma umutları olan Kuzey Alaska’ya yönelmeye karar verir. Ama önce, Las Vegas’ta yakıt almak için durmak ve oraya kadar varabilirlerse eğer, Umbrella’nın görüş açısının dışında kalmak zorundadırlar.

Umbrella Alice’i ararken, Alice de onları aramaktadır ve sonsuza kadar kapanana kadar da bu arayışı sürdürecektir.
Mücadele daha yeni başlamıştır...



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT