Sheitan

Sheitan

Orjinal Adı: Sheitan

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Kim Chapiron

Film Türü: Korku

Film Süresi: 94 dakika

Senaryo: Kim Chapiron, Christian Chapiron
Görüntü Yönetmeni: Alex Lamarque
Oyuncular: Vincent Cassel, Olivier Barthélémy, Leïla Bekhti, Nicolas Le Phat Tan, Ladj Ly, Roxanne Mesquida, Julie Marie Parmentier
Yapım: 2006, Fransa
Dağıtımcı: 35 Milim Film

Orjinal Sitesi: http://www.lesheitan.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 30 Haziran 2006

Paris’te bir gece kulübünde Bart, Ladj ve Thai iki muhteşem kızla tanışırlar, Eve ve Yasmin. Sarhoş ve kontrolden çıkmış haldeki Bart, kavga çıkarır. Tepesi atan barmen, Bart’ın kafasında bir şişe patlatır ve onu sokağa atar.
Üç erkek de açıkça Eve’i arzulamaktadır, Eve onları ve Yasmin’i haftasonunu geçirmek üzere annesiyle babasının şehir dışındaki evine davet eder.
Şafakta eve varırlar, onları evin bekçileri Joseph ve Marie karşılarlar. Düşmanca tavırlar sergileyen Marie, hamileliğinin son dönemindedir ve Noel için oyuncak bir bebek yapmaktadır. Onu fazla ciddiye almayan çetemizin üyeleri yakınlardaki bir kaplıcayı ziyaret ederler. Bart burada mahalleli bir grup çocukla kavga çıkarır. Şiddetli bir kapışma başlar.
Serserilerden biri Bart’ın kafasından bir tutam saç yolar, sonra Joseph devreye girer. Uğursuz ev bekçisinden açıkça korkan mahallenin çocukları küfrederek uzaklaşırlar.
Daha sonra evde, kahramanlarımız Noel yemeğinde kızarmış keçi yerler. Gece çöktükçe sarhoş muhabbetinde konu sekse, KÖTÜLÜĞE, ŞEYTANA gelir. Giderek daha da rahatsız edici hale gelen Joseph, ruhuna şeytan girip kızkardeşini hamile bırakmaya zorlanan bir köylünün korkunç hikayesini anlatır. İki kardeşin lanetli çocuğu Noel günü doğmuştur. Bizim çocuklar etraflarında yavaş yavaş kapanan şeytani tuzağı farkedemeyecek kadar kızları tavlamaya çalışmakla meşguldürler. Marie ise tuhaf oyuncak bebeğini Bart’ın kıyafetlerinden kopmuş parçalar ve saçının yolunan tutamıyla tamamlamaktadır...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT