Sherlock Holmes: Gölge Oyunları

Sinema Film Arşivi Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
Sherlock Holmes: Gölge Oyunları

Orjinal Adı: Sherlock Holmes: A Game Of Shadows

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Guy Ritchie

Film Türü: Aksiyon

Senaryo: Kieran Mulroney, Michele Mulroney, Ethan Anderson
Görüntü Yönetmeni: Philippe Rousselot
Müzik: Hans Zimmer
Oyuncular: Jude Law, Stephen Fry, William Houston, Jared Harris, Rachel McAdams, Kelly Reilly, Gilles Lellouche, Eddie Marsan, Noomi Rapace, Affif Ben Badra, Ray Donn, Dean Mitchell, Geraldine James
Dağıtım: Warner Bros

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/wb/sherlockholmesagameofshadows/

Orjinal Sitesi: http://www.sherlockholmes2.co.uk/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 16 Aralık 2011

Şimdiye kadar Sherlock Holmes hep ortamdaki en akıllı adamdı… Şimdiyse yeni bir dahi suçlu ortalıkta geziniyor – Profesör Moriarty (Jared Harris). Holmes ile aynı zekâda olmakla beraber, Profesör, kötülük kapasitesi ve vicdansızlığı ile ünlü detektiften bir adım önde olabilir.

Bu seferki araştırmaları Holmes ve Watson’ı Londra’nın dışına; Fransa, Almanya ve son olarak da İsviçre’ye götürecek ve giderek daha tehlikeli bir hal alacaktır. Kurnaz Moriarty ise her zaman bir adım önlerindedir; çok daha büyük planlarının her parçasını bir bir gerçekleştirirken, eğer amacına ulaşacak olursa tarihi bir laneti de değiştirebilecek güçtedir.

Yönetmen Guy Ritchie başarılı filmi “Sherlock Holmes”un devamı olan “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”nı yönetiyor. Bu devam filmi ayrıca yapımcılar Joel Silver, Lionel Wigram, Susan Downey ve Dan Lin’i de tekrar biraraya getiriyor. Filmin yönetici yapımcılığını ise Bruce Berman üstleniyor.

Jared Harris (TV dizisi “Mad Men,” “The Curious Case of Benjamin Button / Benjamin Button’ın Tuhaf Hikâyesi”) kadroya kötü bir üne sahip Profesör Moriarty olarak katılıyor. Dikkatleri İsveç yapımı “The Girl with the Dragon Tattoo / Ejderha Dövmeli Kız” filmindeki rolüyle üzerine çekmeyi başaran İsveçli oyuncu Noomi Rapace de ilk İngilizce rolüyle filmde Sim adlı gizemli bir çingeneyi canlandırıyor. Stephen Fry da (“Alice in Wonderland/Alice Harikalar Ülkesinde”, “Harry Potter and the Goblet of Fire/Harry Potter ve Ateş Kadehi”) filmde Sherlock’un abisi Mycroft Holmes rolünü canlandırıyor.

İlk filmdeki rolleriyle kadroda tekrar yer alan isimler ise şöyle sıralanıyor; müfettiş Lestrade rolünde Eddie Marsan, Irene Adler rolünde Rachel McAdams, Watson’un eşi Mary Morstan rolünde Kelly Reilly ve Holmes’e çok uzun süredir katlanan evsahibesi Mrs. Hudson rolünde Geraldine James yer alıyorlar.

“Sherlock Holmes: Gölge Oyunları” Michele Mulroney & Kieran Mulroney tarafından yazıldı. Sherlock Holmes ve Dr. Watson, Sir Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan ve onun hikayelerinde ve romalarında yer alan karakterlerden uyarlandı.

Ritchi, bir önceki filminin kamera arkası ekibinde yer alan; görüntü yönetmeni Philippe Rousselot, yapım tasarımcısı Sarah Greenwood, editör James Herbert, kostüm tasarımcısı Jenny Beavan ve kompozitör Hans Zimmer ile bu filmde de tekrar birlikte çalışıyor.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures ortaklığı ile sunar; Wigram Productions ortaklığı ile Silver Pictures yapımı ve bir Guy Ritchie filmi olan “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT