Şrek 3

Şrek 3

Orjinal Adı: Shrek The Third

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Raman Hui, Chris Miller

Film Türü: Animasyon

Film Süresi: 93 Dakika

Senaryo: Jeffrey Price, Peter S. Seaman, Jon Zack
Seslendirme Kadrosu: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Justin Timberlake, Julie Andrews, John Cleese, Rupert Everett, Eric Idle, Larry King, Ian McShane, Cheri Oteri
Müzik: Harry Gregson-Williams
Yapım: 2007, ABD
Dağıtımcı: UIP

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/paramount/shrekthethird/

Orjinal Sitesi: http://www.srekuc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 15 Haziran 2007

Birinci bölümün sonunda Prenses Fiona ile evlendikten sonra ikinci bölümde kral kayınpederiyle tanışmaya giden kahramamınız, yeni macerasında ülkenin gelecekteki kralını tahta hazırlamaya çalışırken ünlü masal kahramanlarının da katılımıyla yepyeni maceralara yelken açacak.

Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Shrek’e düşer. Aksi takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi’yi görevlendiren Shrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir. Bu kişi, Fiona’nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie’den (Justin Timberlake) başkası değildir.

Öte yandan çok çok uzaklarda Fiona’yı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian’ın peri masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur.

Shrek, Eşek ve Çizmeli Kedi’nin, “geleceğin kralı” olarak gördükleri Artie’yi daha mükemmel olması için değiştirme çabası devam ederken, diğer tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming’i durdurmak zorundadır. Bunu başaramazlarsa ortada Artie’nin hüküm süreceği bir krallık kalmayacaktır.

ONLINE ŞREK 3 OYUNLARI
Hafıza Oyunu İçin Tıklayın
Sudoku Oyunu İçin Tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT