Zindan Adası

Zindan Adası

Orjinal Adı: Shutter Island

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Martin Scorsese

Film Türü: Gerilim

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo,
Ben Kingsley, Michelle Williams,
Max Von Sydow, Jackie Earle Haley
Senaryo: Laeta Kalogridis
Yapımcılar: Martin Scorsese, Brad Fischer,
Mike Medavoy, Arnie W. Messer
Görüntü Yönetmeni: Robert Richardson
Kurgu: Telma Schoonmaker

Fragman Adresi: http://www.shutterisland.com/

Orjinal Sitesi: http://www.shutterisland.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..

Gösterim Tarihi: 12 Mart 2010

“Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor.

Kitap Hakkında
Dennis Lehane’in “Shutter Island-Zindan Adası” adlı romanının konusu 1954 yılında Shutter Island’da geçer. Bu adada Ashecliffe adlı bir psikiyatri hastanesi vardır. Teddy Daniels ve Chuck Aule adlı iki polis müdürü, çok sayıda cinayet işlemiş olan Rachel Solando adlı bir hastanın ortadan kaybolmasını soruşturmak üzere görevlendirilmişlerdir. Adanın her yerinde hastayı aramaya başlayan polislerin işi, şiddetli bir kasırganın patlamasıyla iyice zorlaşır.
Dennis Lehane’in “Shutter Island-Zindan Adası”nı yazarken amacı, “B sınıfı”, “Pulp” veya “Gotik” olarak adlandırılan tarza ithafen bir kitap yazmaktı. Lehane kitabını tanımlarken Bronte kızkardeşlerin çalışmalarıyla 1956 yapımı “Invasion of the Body Snatchers” filminin karışımı olarak nitelemişti. Kitabının ana karakterlerini radyo iletişimi gibi 20. yüzyıl araçlarından yoksun kaldıkları bir durumda bırakmak istemişti. Ayrıca kitabı bir önceki çalışması “Mystic River-Gizemli Nehir”den daha gergin bir atmosferde yapılandırdı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT