Süper Ajan K9

Sinema Film Arşivi Süper Ajan K9
Süper Ajan K9

Orjinal Adı: Süper Ajan K9

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Bülent İşbilen

Film Türü: Komedi

Senaryo: Duygu Gelbal
Görüntü Yönetmeni: Barış Işık
Müzik: Hakan Yeşilkaya, Yakup İçöz
Oyuncular: Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz, Didem Erol, Arif Burak Öncü, Salih Kalyon, Erdal Tosun, Atilla Sarıhan, Haldun Boysan

Fragman Adresi: http://k9superajan.com/

Orjinal Sitesi: http://k9superajan.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 26 Eylül 2008

İstanbul’da düzenlenen NATO zirvesi sırasında, dünya liderleri uluslararası terörist Deşifre’nin kimyasal saldırısına maruz kalır. Deşifre’nin planını bozmak için Süper Ajan K9 devreye girer. Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener ve Didem Erol’un başrolünü paylaştıkları “Süper Ajan K9” 26 Eylül’de vizyona giriyor.
Deşifre (Cengiz Küçükayvaz) dünyadaki terör örgütlerinin mal varlıklarını kontrol eden zengin, uluslararası bir teröristtir. Üzerinde çalıştığı kimyasal silah başarılı sonuçlar vermiş ve artık kullanılmayı beklemektedir. İstanbul’da düzenlenen NATO zirvesi, Deşifre’nin planını uygulamak için mükemmel bir fırsattır. Yoğun güvenlik önlemleri arasında başlayan zirve, Deşifre’nin haince planı yüzünden bir anda kabusa döner.
ÇGS (Çok Gizli Servis), Deşifre’nin haince planına karşı bir numaralı silahı sakar ajanı K9’u (Melih Ekener) göreve çağırır. Süper Ajan K9, güzel ve seksi ekip arkadaşı Ayşe Kosavalı’nın da (Didem Erol) yardımıyla Deşifre ve ekibini yakalamak için amansız bir mücadeleye girişir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT