Takip 3

Takip 3

Orjinal Adı: Taken 3

Vizyon Tarihi: Ocak 9, 2015

Yönetmen: Olivier Megaton

Film Türü: Macera, Aksiyon

Film Süresi: 109 dk

Senaryo: Robert Mark Kamen, Luc Besson.
Yapımcılar: Luc Besson.
Müzik: Nathaniel Mechaly.
Görüntü Yönetmeni:: Eric Kress.
Oyuncular: Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker, Famke Janssen, Dougray Scott, Leland Orser, Sam Spruell, Don Harvey.
Dağıtım: Moments Ent.

Orjinal Sitesi: http://www.taken3movie.com/

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr 09 Ocak 2015 Cuma
Takip 3

Liam Neeson eski bir gizli operasyon ajanı Bryan Mills olarak karşımızda ve eski karısıyla bir araya gelme şansı karısının vahşice öldürülmesiyle kaybolmuş durumda. Tutuklanmak üzere iken öfkesine yenik düşer ve FBI, CIA, polis amansız bir şekilde onu takip etmeye başlar. Mills son kez “becerilerini” kullanarak gerçek katillere ulaşmaya çalışır. Ancak onun için anlamlı olan tek şeyi korumalıdır – kızını.

Takip’de birçok ödülün sahibi olan Liam Neeson, sinemanın belki de en yeni ve en beklenmedik aksiyon kahramanına dönüşüyor. Aynı zamanda Bryan Mills rolüne getirdiği ağırlık, seriye derinlik katıyor. Gergin tavrı yerine Bryan daha çok ailesine olan sevgisi ve sahip olduğu yeteneklerin öldürücülüğü ile tanımlanıyor.

Karakterin kalitesi, Takip filmini 2008’de zirveye taşıyan etkenlerden en önemlisiydi. Birkaç yıl sonra Neeson ve yapımcı-senarist Luc Besson, senarist Robert Mark Kamen Takip 2 projesini hayata geçirmek için Olivier Megaton yönetmenliğinde tekrar bir araya geldiler. Bir kez daha izleyici Neeson’u yeteneklerini gizli operasyonlarda kazanmış emekli ajan ve aynı zamanda ailesi için koruyucu bir baba olduğu için alkışladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Takip İstanbul filminde; ülkemizi ve İstanbul'u Emniyet teşkilatının kullandığı araçları ,çevrede gezen kadınları ,filmin çekildiği mekanları görseniz tam bir rezalet ülkemiz açısından çok çok üzüldüm üç kuruş para için ülkemizi böyle rencide etmelerine izin vermemeli senaryoyu incelemeli . filmin çekildiği belediyenin yerinde olsam asla asla böyle bir şeye izin vermezdim. Ama yine de reklamın iyisi kötüsü olmaz derlerse ...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT