Meleklerin Payı

Sinema Film Arşivi Meleklerin Payı
Meleklerin Payı

Orjinal Adı: The Angels' Share

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Paul Laverty

Film Türü: Komedi

Film Süresi: 101 dk.

Senaryo: Paul Laverty
Görüntü Yönetmeni: Robbie Ryan
Oyuncular: William Ruane, Roger Allam, Paul Birchard, Gary Maitland, Scott Dymond, Siobhan Reilly, Paul Donnelly, John Henshaw, Finlay Harris, Barrie Hunter
Dağıtım: Tiglon.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 19 Ekim 2012

Kız arkadaşı Leonie doğum yaptıktan sonra, oğlu Luke'u kucağına alan Robbie, ona kendisiyle aynı kaderi paylaşmayacağının sözünü verir. Zira hapse atılmaktan kıl payı kurtulmuştur ama bir kamu hizmetinde çalışması gerekmektedir. Bu görevi yerine getirirken Rhino, Albert ve Mo ile tanışır; hepsinin ortak noktası ise hüküm giydikleri için iyi bir iş bulmalarının imkansız olduğudur. Sıradaki plan gecikmeden gelir: hayatlarının sonuna kadar onları rahat ettirebilecek bir viski fabrikası soygunu!

Yönetmenliğini Ken Loach'un üstlendiği yapım bir grup serseri arkadaşın acı-tatlı komedi hikayesini anlatıyor. Robbie'nin tasviriyle başlayan film, Loach'un kamerasında takdire şayan bir ustalıkla komik hale getiriyor. Filmin başrollerinde ise Paul Brannigan, John Henshaw ve Gary Maitland yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

çok güzel
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT