Ayrılık

Ayrılık

Orjinal Adı: The Break - Up

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Peyton Reed

Film Türü: Romantik Komedi

Senaryo: Jeremy Garelick, Jay Lavender
Görüntü Yönetmeni: Eric Alan Edwards
Müzik: Jon Brion
Oyuncular: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Joey Lauren Adams, Jon Favreau, John Michael Higgins, Ann-Margret, Judy Davis, Jason Bateman, Justin Long, Cole Hauser
Yapım: 2006 ABD
Dağıtımcı: UIP Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/universal/thebreakup/

Orjinal Sitesi: http://www.thebreakupmovie.net/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 11 Ağustos 2006

Bir romantik komedi filminde herşey önceden denenmiş formüle göre gelişir: Erkek kızla tanışır. Önce herşey harikadır. Sonra ufak tefek sorunlar başlar. Sonuçta herşey tatlıya bağlanarak mutlu sona ulaşılır. Peki, uzun ve yorucu geçen bir günün ardından bu çift eve yorgunluktan tükenmiş halde dönerse ne olur? Rutin hayatın getirdiği sıkıntılar başladığında neler hissedilir? İlişkinin ilk döneminde birbirlerinde sevimli buldukları küçük şeyleri sinir bozucu görmeye başladıklarında ne olur? Bir zamanlar çok sağlam ve sevgi dolu olduğu halde giderek çözülen ve dengesi bozulan ilişkilerini tamir etmek için çırpınan bir çiftin kimi zaman komik, kimi zaman acı verici ama daima eğlendirici yolculuğunu anlatan sıradışı romantik komedi “The Break-Up”a (Ayrılık) hoşgeldiniz.

Başrollerinde Vince Vaughn ile Jennifer Aniston’un oynadığı “The Break-Up”ta, küçük tartışmaların bile hızla kontrolden çıkıp tırmanması nedeniyle iki yıllık beraberlikten sonra ilişkilerinde “tamam mı devam mı?” şeklindeki kritik tercih noktasına kadar gelen Gary ve Brooke çiftinin öyküsü anlatılır. Bir zamanlar mutlu bir çift olan Gary ile Brooke çiftinin artık paylaşabileceği bir şey kalmamıştır. Ancak ikisi de inat ederek paylaştıkları evden ayrılmayı redddeder. Böyle bir durumda çiftler arasındaki amansız savaşın patlaması kaçınılmaz sonuçtur. Evde meydan savaşları yaşandığını gören aileleri ve dostları çeşitli tavsiye ve yönlendirmelerle bu probleme çözüm bulmaya çalışır.

Bu işin böyle yürümeyeceğini anlayan Gary – Brooke çifti sonunda gönül ilişkileriyle ilgili çok önemli bir gerçeğin farkına varacaklardır: Gönül ilişkileri gerçekten de boks maçına benzer. Kazanan ise maçın sonunda ringde ayakta kalmayı beceren değil, eldivenlerini zamanında indirmesini öğrenendir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT