Kara Şövalye

Sinema Film Arşivi Kara Şövalye
Kara Şövalye

Orjinal Adı: The Dark Knight

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Christopher Nolan

Film Türü: Macera

Oyuncular: Christian Bale, Maggie Gyllenhaal, Aaron Eckhart, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine
Senaryo: Jonathan Nolan, Christopher Nolan
Görüntü Yönetmeni: Wally Pfister
Müzik: Hans Zimmer, James Newton Howard

Fragman Adresi: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=141&item=1

Orjinal Sitesi: http://www.karasovalye.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 25 Temmuz 2008

Kara Şövalye ile, Nolan Gotham City’yi ve onun gizemli koruyucusu Batman’i tekrar ziyaret ediyor. 2005 yapımı Batman Başlıyor’u takip eden filmde, yönetmen Nolan ölçeği ve ana karakteri bekleyen tehlikeyi büyüttü. Bu karakter, Sanayici Bruce Wayne ve alt kimliği Batman olarak çifte bir yaşam süren, karmaşık bir milyarder. Nolan çekimlere ara verildiği bir anda “kendi kendini yaratmış bir kahraman o,” diye yorumluyor. “Bence saf kişisel disiplin ve irade gücüyle kendisini insanüstü birine döndüren adam öyküsü çok çekici bir hayal. Batman’in olağanüstü serveti dışında hiçbir süper gücü yok. Finansal kaynaklarınız ve bu sayede elde edeceğiniz güç sınırsız olsaydı, bunu nasıl kullanırdınız?”

Kara Şövalye, Batman’i dünyanın diğer ucuna, Hong Kong’a; Bruce Wayne’i ise kendi ruhunun derinliklerine doğru yeni bir yolculuğa çıkarıyor.
Macera gizemli kahramanlar ve ne yapacağı kestirilmez kötü adamlar barındırıyor olsa da Nolan bu sıra dışı dünyayı insan gerçeği, sevgi, mizah ve trajediyle renklendirmeye kararlı. “Bence –kadın erkek, genç yaşlı- hepimiz, sinemaya umursadığımız ve ilgilendiğimiz şeylerin kendi yaşamımızın ötesindeki heyecan verici bir diyara açılmış halini görmek için gidiyoruz,” diyor. “Kara Şövalye’de yapmak istediğimiz tam da bu. Filmde, işlerin düzelmeden önce daha kötüye gittiğine dair bir tema var. Gotham zamanın bu noktasında gayet sıra dışı bir yer, pek çok tehlike ve heyecan barındırıyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT