Kirli Sırlar

Kirli Sırlar

Orjinal Adı: The Good Shepherd

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Robert De Niro

Film Türü: Aksiyon

Senaryo: Eric Roth
Görüntü Yönetmeni: Robert Richardson
Müzik: Marcelo Zarvos, Bruce Fowler
Oyuncular: Matt Damon, Angelina Jolie, Robert De Niro, Alec Baldwin, Tammy Blanchard, Billy Crudup, Keir Dullea, Sir Michael Gambon, Martina Gedeck, William Hurt
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: UNP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.thegoodshepherdmovie.com/

Orjinal Sitesi: http://www.thegoodshepherdmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 9 Mart 2007

Amerika’ya inanan ve ülkesini korumak için seve seve her şeyini feda edebilecek bir adamın yaşamından gözlemlenerek Merkezi Haber Alma Örgütünün doğuşunun anlatılmamış hikayesi, Akademi ödüllü Robert De Niro’nun yönetiminde tüm yıldız oyuncuların rol aldığı “The Good Shepherd”da destansı bir dramada anlatılmaktadır.

Matt Damon, ayrıcalıklı ve trajik çocukluk çağlarından beri içine yer etmiş sağduyu ve bağlılığa hürmet eden sır tutmanın değerini anlayan Edward Wilson adında bir vatanseverdir.
Hevesli ve duyarlı bu genç Yale üniversitesinde geleceğin liderlerini yetiştiren,sıkı kaynaşmış bir kardeşlik cemiyeti Skull and Bones’a 1939’da katılır.
Yeni üyeleri de izleyen Haber alma örgütü açısından, Wilson’ın keskin zekası, lekesiz adı ve Amerikan değerlerine olan içten inancı kendisini Haber alma işi için başlıca adaylardan biri haline getirdi.
Bu idealist genç adam İkinci Dünya Savaşı sırasında Strateji Servis Ofisinde (CIA’in öncüsü) çalışmaya başladı.
Wilson ve arkadaşları dünyanın en güçlü gizli örgütünü meydana getirirlerken, bu onun yaşamının akışını ve günümüz jeopolitik oluşumunu değiştirecek bir karar oldu.
CIA’nin gizli kurucularından biri olarak, ikiyüzlülüğün gerektiği ve hiçbir şeyin saymaca değer olarak alınmadığı örgütün merkezinde çalışan Edward’ın ülkücülüğü gittikçe artan vesveseci doğası ve Soğuk Savaşın uzun zamandır yerleşmiş bir dünya yansımasıyla gittikçe yıpranır.
Metotları standart operasyon işlemleri olarak benimsenirken, her zaman KGB’li taydaşlarıyla küresel bir satranç karşılaşmasında mücadele eden Wilson, örgütün deneyimli casuslarından biri olarak ün kazanır.
Ancak, kendisini katı bir şekilde ülkesine adamasının oldukça büyük bir bedeli de vardır. Karısı Clover (Jolie) ve sevgili oğlu Wilson’ın (Redmayne) gittikçe artan endişesi bile işini yapmak için her şeyi feda etmeye zorlayan bu yoldan onu ayıramaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT