Tatil

Tatil

Orjinal Adı: The Holiday

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Nancy Meyers

Film Türü: Romantik Komedi

Senaryo: Nancy Meyers
Görüntü Yönetmeni: Dean Cundey
Müzik: Hans Zimmer
Oyuncular: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Rufus Sewell, Edward Burns, Shannyn Sossamon, Jessica Allsop
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://a.videodetective.com/?PublishedID=678585

Orjinal Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/theholiday/index.html

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 29 Aralık 2006

“Something’s Gotta Give” ve “What Women Want – Kadınlar Ne İster?”in yönetmeni Nancy Meyers’ten hayatlarının akışını değiştirmenin çaresini adres değiştirmekte bulan iki kadının evlerini karşılıklı olarak değiştirmesini anlatan eğlenceli bir romantik komedi…

Iris (Kate Winslet) başka bir kadınla evlenmek üzere olan bir erkeğe karşılıksız aşk beslemektedir. Dünyanın başka bir köşesinde yaşayan Amanda (Cameron Diaz), birlikte yaşadığı erkeğin ihanetiyle yüzyüze kalır. Birbirlerinden 6000 mil uzakta yaşayan iki kadın kendilerini aynı ruh halinde bulmuştur. İnternette karşılıklı ev değişimi yapılan bir web sitesinde tanışırlar ve tatil için evlerini geçici olarak değiş tokuş etmeye karar verirler.

Bu anlaşmaya göre İngiltere’de yaşayan Iris, Amanda’nın bol güneşli Kaliforniya’daki evine taşınacak, buna karşılık Amanda da Iris’in İngiltere’deki karlarla kaplı kır evinde tatili geçirecektir. Yeni evlerine taşındıktan kısa süre sonra ikisi de beklediği en son şeyi, yeni bir aşkı bulur. Amanda, Iris’in yakışıklı erkek kardeşi Graham’ın (Jude Law) cazibesine kapılmıştır. Kaliforniya’ya taşınan Iris ise, efsanevi senaryo yazarı Arthur’ün (Eli Wallach) verdiği esin sayesinde kalbini genç film müziği bestecisi Miles’a (Jack Black) kaptırır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT