İstila

İstila

Orjinal Adı: The Invasion

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Oliver Hirschbiegel

Film Türü: Aksiyon

Senaryo: David Kajganich
Kitap:İ Jack Finney
Görüntü Yönetmeni: Rainer Klausmann
Müzik: John Ottman
Oyuncular: Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam, Jeffrey Wright
Yapım: 2007, ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Fragman Adresi: http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/theinvasion/the_invasion_tlrf1_qt_500.mov

Orjinal Sitesi: http://theinvasionmovie.warnerbros.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 19 Ekim 2007

“Savaşmayın. Tüm yapmanız gereken hiçbir şey yapmamak. Uyandığınızda kendinizi kesinlikle aynı hissedeceksiniz”.
Dallas’tan Washington’a kadar semaları aydınlatan devasa bir patlama, Patriot adlı uzay mekiğinin parçalanmasına ve ABD’nin üzerine yağmur gibi yağmasına neden olur. Yetkililer durumu kontrol altına almakta çabuk davransalar da, mekiğin enkazı üzerine bulaşmış bir maddeyle ilgili hikayeler yayılmaya başlar; hem uzayın aşırı soğuğuna, hem de dünya atmosferine girerken ortaya çıkan aşırı ısıya dayanıklı bir maddedir bu. Ve ona ilk temas edenler ilk değişenlerdir …
Fakat kimse panik baş göstersin istemez.
Washingtonlı psikiyatr Carol Bennell mekiğin başına geleni çevresinde gitgide artan tuhaf olaylarla ilişkilendirmez. Bu tuhaf olaylardan bazıları şöyledir: Bir hastası kocasının yerine başkasının geçtiği düşüncesiyle dehşete kapılmıştır; sokakta çabucak bastırılan şiddet patlamaları olmaktadır; ve oğlu Oliver’ın Cadılar Bayramı sepetinin içinde eve çok garip, aslında belki de canlı bir madde gelmiştir.

Carol, arkadaşı ve meslektaşı Ben Driscoll’a, Washington’daki yetklilerin endişeli görünmemesine rağmen bir şeylerin çok yanlış gitmekte olduğunu söyler. Resmi açıklama bunun yalnızca yeni bir nezle türü olduğu yönündedir, ama daha olayın vehametini fark edemeden, Carol oğlununun haftasonunu ayrı yaşadığı kocasının yanında geçirmesine izin verir. Oliver’ın babası Hastalık Kontrol Merkezi’nde üst düzey bir yetkili olarak, kazayı araştırmak üzere Washington’dadır ve olay yerine giden ilk kişilerden biridir. Salgın hastalık yayıldıkça, Carol hastalığa karşı kullanılan aşılamadan sorumlu olan kişilerin aslında çok daha korkunç bir şey yaymakta olduklarını keşfeder: Vücuduna girdiği kişinin uyuduğu sırada DNA’larına saldıran, kökeni belirsiz bir hücre kişiyi bizim gibi görünen, bizim gibi konuşan ama tüm insani duygulardan yoksun biri hâline getirmektedir. Öyle anlaşılmaktadır ki Carol’ın çevresindeki insanlar bir gecede kovandaki arılar gibi tek bir şeye odaklanan varlıklara dönüşmüştürler ve amaçları başkalarına da uzaylı hücreyi yaymak ve kontrolü ele geçirmektir. Uyanık kalmak için elinden gelen her şeyi yapan Carol, oğlunu bulacak kadar hayatta kalmak amacıyla, değişmiş bir dünyada umutsuz bir yolculuğa koyulur. Değişmiş olanların arasında saklanmak için, sakin kalması, duygularını ele vermemesi ve hepsinden önelisi uyuya kalmaması gerekmektedir.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT