Krallık

Krallık

Orjinal Adı: The Kingdom

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Peter Berg

Film Türü: Aksiyon

Film Süresi: 111 dakika

Senaryo: Matthew Michael Carnahan, Michael Mann
Yapımcılar: Michael Mann, Scott Stuber
Oyuncular: Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jason Bateman, Chris cooper, Andrew Astor
Yapım: 2007, ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=512&item=0

Orjinal Sitesi: http://www.thekingdommovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 2 Kasım 2007

Hükümet adına çalışan özel ajan Ronald Fleury (Jamie Foxx) kariyerinin en önemli görevini almıştır. Çok seçkin ajanlardan oluşan bir ekip kuracak (Bu ekipteki ajanları Jennifer Garner, Chris Cooper ve Jason Bateman oynadı); sonra ekibiyle birlikte Riyad’a giderek Suudi Arabistan’da çalışan bir işadamına yönelik ölümcül saldırının arka planındaki terörist beyin adamını ele geçirecektir. Timin tek görevi vardır: Bir hafta içerisinde bu ülkeye sızarak batı toplumuna yönelik “cihad” düzenlemeye hazırlanan terör hücresinin planını bozmak…

Görev öncesinde gerekli hazırlığı yapmış ve sıkı bir eğitim almışlardır ama tamamen yabancı bir dünyaya girişlerinde yüz yüze geldikleri kültür şokunu giderecek hiçbir eğitim yoktur. Bu farklı ülkede kendileriyle işbirliği yapmayı kabul etmeyen yerel yöneticilerle karşı karşıya gelirler. Üstelik yerel yöneticiler destek olmaktan çok köstek olmaktadır. Sadece bu davranışlar bile sadece ve sadece kendi güçlerine güvenmekten başka çarelerinin olmadığının göstergesidir.

Ancak yardım etmeye istekli bir Suudi polis yüzbaşısının (Ashraf Barhoum) ortaya çıkmasıyla beklenmedik bir müttefik bulurlar. Yüzbaşının işbirliği ve desteğiyle Riyad’daki politik çevrelere ulaşarak saldırının gerçek nedenini araştırma ve öğrenme fırsatını bulurlar. Saldırının şifrelerini çözdükten sonra yaptıkları arama bulma çalışması onları katillerin kapısına kadar götürecektir. Terörle savaşın karşıt taraflarında yer alan iki ekip, kendi hayatlarını kurtarmak için mücadele ederken adalet yerini buluncaya kadar asla durmayacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT