Sihirli Kutu

Sihirli Kutu

Orjinal Adı: The Last Mimzy

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Robert Shaye

Film Türü: Duygusal

Film Süresi: 90 Dakika

Senaryo: Bruce Joel Rubin
Görüntü Yönetmeni: J. Michael Muro
Müzik: Howard Shore
Oyuncular: Chris O`Neil, Rhiannon Leigh Wryn, Joely Richardson, Timothy Hutton
Yapım: 2007, ABD
Dağıtımcı: Medyavizyon

Fragman Adresi: http://www.medyavizyon.com.tr/Fragman.php?id=282

Orjinal Sitesi: http://www.mimzy.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 1 Haziran 2007

Lewis Padgett’in ses getiren “Mimzy were the Borogoves” adlı kısa bilim kurgu öyküsünden uyarlanan THE LAST MIMZY, teknolojik gelişmelerin saplantı haline dönüştüğü ve insani ilişkilerin kaybolmaya başladığı bir zamanda, neredeyse günümüzde geçiyor.

Noah (Chris O’Neil) ve küçük kızkardeşi Emma (Rhiannon Leigh Wryn), Pasifik Okyanusu kenarındaki evlerinin yakınında, su üzerinde yüzen gizemli bir kutu bulurlar. Meraklı iki kardeş kutuyu açıp içerisindekileri alırlar. Bunların arasında, bir kahin gibi sürekli mırıldanan ama bu mırıldanmalarını sadece Emma’nın anladığı Mimzy adında bir tavşan; etrafına yeşil ışık saçan ve bu sayede Noah’ın cisimleri hareket ettirmesini sağlayan gizemli bir nesne; uçabilen garip taşlar ve sadece çocuklara, hayvanlar aleminin seslerini duyma şansı veren bir deniz kabuğu vardır. Kutuyu buldukları andan itibaren hayatları değişen Noah ve Emma, bir anda olağanüstü zeka belirtileri de göstermye başlarlar.

Bu durum karşısında şüphe ile karışık bir şaşkınlık yaşayan anne ve babaları (Nip/Tuck’tan tanığımız Joely Richardson ve The God Shepard’dan Timoty Hutton) çocuklarında baş gösteren bu insanüstü yeteneklere bir anlam vermeye çalışırken, Noah kendi yaptığı bir jenaratör yüüznden yanlışlıkla bütün şehirde elektrik kesinsitine yol açar. Kesintiyi araştırmaya başlayan FBI, buldukları kanıtlar sayesinde Noah ve Emma’ya adım adım yaklaşırken, iki kardeş Noah’ın fen bilgisi öğretmeninin de yardımıyla Mimzy’nin onlara anlatmaya çalıştığı şeyin sırrını çözmeye çalışırlar.

Dünyaca ünlü New Line Cinema’nın patronu Robert Shaye’in yönettiği The Last Mimzy, hem çocukların hem de yetişkinleri zevkle izleyeceği bir aile filmi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT