Aşk İksiri

Aşk İksiri

Orjinal Adı: The Mistress of Spices

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Paul Mayeda Berges

Film Türü: Romantik Komedi

Film Süresi: 96 dakika

Senaryo: Gurinder Chadha, Paul Mayeda Berges
Görüntü Yönetmeni: Santosh Sivan
Müzik: Craig Pruess
Oyuncular: Aishwarya Rai, Dylan McDermott, Nitin Ganatra, Anupam Kher, Sonny Gill Dulay, Nina Young, Toby Marlow
Yapım: 2005, ABD
Dağıtımcı: Bir Film

Fragman Adresi: http://film.virgin.net/synopsis/synopsis.asp?filmid=5150&sec=syn&pgtitle=movietrailersarchive

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 2 Şubat 2007

“Chocolat” (Çikolata) ve “Like Water for Chocolate” (“Acı Çikolata”) filmlerine benzeyen yapısıyla “Aşk İksiri” / “The Mistress of Spices”, “Hayatımın Çalımı Beckham” / “Bend it Like Beckham” ve “Gelinim Olur Musun?” / “Bride and Prejudice” filmlerinin arkasındaki ekibin ürettiği, gelenek ve arzuları romantik bir hikayeyle harmanlayan bir aşk hikayesi.

“Aşk İksiri”, baharatların sihirli dünyasında büyümüş genç ve güzel bir kadın olan Tilo’nun düştüğü ikilemlerle ilgili büyüleyici ve aynı zamanda şehvet dolu bir masal. İhtiyacı olanlara yardım etmesi beklenirken, Tilo insanların geçmişlerini ve geleceklerini görmeye başlar.

Tilo San Francisco’da bulunan ‘SPICE BAZAAR’ (‘Baharat Çarşısı’) adında küçük bir mağazada çalışmaktadır. Kapısını çalan kimseyi geri çevirmeden, baharatların yardımıyla en iyi ilacı bulmaktadır. Fakat güçlerinin işe yaraması için mutlaka uyması gereken 3 kural vardır: – baharatları sadece başkalarına yardım etmek için kullanmalıdır, başka bir insanın tenine dokunmamalıdır ve dükkanından asla çıkmamalıdır.

Yakışıklı ve gizemli bir mimar olan Doug, motosikletiyle Tilo’nun mağazasının önünde kaza yapar. Tilo Doug’un yaralarını iyileştirir ve o andan itibaren hayatı değişmeye başlar. Tilo’nun arzuları hayatında ilk defa harekete geçmiştir. Hayatta başkalarına yardım etmekten daha fazlasının olduğunu anlamaya başlar. Kurallardan haberi vardır, baharatlar onu uzak durması için uyarmaktadır. Fakat Doug’un kendisine yardımcı olan baharatları yoktur tabii ki, ve elinde çiçeklerle Tilo’ya çıkma teklifinde bulunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT