Gazeteci Çocuk

Sinema Film Arşivi Gazeteci Çocuk
Gazeteci Çocuk

Orjinal Adı: The Paperboy

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Lee Daniels

Film Türü: Macera, Gerilim

Film Süresi: 107 dk

Senaryo: Lee Daniels.
Yapımcı: Lee Daniels, Avi Lerner, Cassian Elwes.
Görüntü Yönetmeni: Roberto Schaefer.
Oyuncular: Zac Efron, Matthew McConaughey, Nicole Kidman, John Cusack.
Dağıtım: Medyavizyon.

Orjinal Sitesi: http://www.thepaperboy-movie.com/

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Gazeteci Çocuk

Vizyon Tarihi: 12 Nisan 2013

Yıl 1969’dur ve Jack Jansen (Zac Efron) hayatında bir dönüm noktasındadır. Üniversiteden atılmış, Florida’daki Lately kasabasına geri dönmüştür. Babası da bu kasabanın yerel gazetesi The Moat County Times’ı çıkarmaktadır. The Miami Time gazetesinde çalışan ve saygın bir isim olan ağabeyi Ward, Hillary Van Wetter’ın (John Cusack) hüküm giydiği davayı araştırmak üzere iş arkadaşı Yardley Acheman’la (David Oyelowo) birlikte çıkagelince, Jack’ten şoförlük yapmasını ister. Babasının çıkardığı gazeteyi de dağıtan Jack her yeri avucunun içi gibi bilmektedir.

Ward ve Yardley’nin timsah avcısı Hillary Van Wetter davasını araştırmasının nedeni de Charlotte Bless’tir. Hillary’nin yanlışlıkla hüküm giydiğine ikna olan bu güzel kadın The Miami Times gazetesiyle irtibat kurarak muhabir göndermelerini, onların da Van Wetter’ın masumiyetini ispatlayarak onu idamdan kurtarabileceğini ummuştur. Ward ve Yardley ise meslek hayatlarında yükselmelerini sağlayacak bir haber peşinde, Van Wetter’ın yanlışlıkla hüküm giymiş olması halinde Florida’daki adalet sistemindeki çarpıklığı ve ayrımcılığı ifşa etmeyi ummaktadır.

Charlotte Bless, Jack’in tanıdığı hiçbir kadına benzememektedir. İki kardeşin annesi onları uzun süre önce terk edip gittiği için, karşı cins hakkındaki bilgi ve tecrübesi evlerinin hizmetçisi Anita’yla (Macy Gray) geçirdiği zamanla kısıtlıdır. Ağabeyi ve Yardley’nin yanında Charlotte Bless’i Florida’da arabayla getirip götürmek Jack için büyük bir zevke dönüşür.

Ne var ki, bu dörtlü birlikte daha çok zaman geçirdikçe, davayla ilgili gerçekler de gittikçe kararmaktadır. Hillary Van Wetter, iş birliği yapmayı reddederken, Charlotte Bless herkese, bilhassa da Jack’e, yanlış mesajlar vermektedir. Ward da davanın derinliklerine indikçe ketumlaşmaktadır. Yardley ise gerçek yüzünü göstermekten çekinmemektedir: Fırsatçılığını konuşturur.

Ward, içkiyi fazla kaçırdığı bir gece otel odasında saldırıya uğrar. O hastanede yatarken, Yardley haberi yazar ve yayınlar, Van Wetter’ın masum olduğunu iddia eder; bunun üzerine Ward çileden çıkar çünkü Van Wetter’ın yok yere hüküm giydiğine dair ellerinde yeterince kanıt bulunduğuna ikna olmamıştır. Ne var ki, gazetede yayınlanan haber Charlotte Bless’in beklediği sonucu doğurur: Van Wetter serbest bırakılır.

Şimdi herkes ve her şey eskiye dönebilir. Ama tek fark şu anda her şeyin daha kötü görünmesidir. Ve Jack açısından, çok ama çok daha kötüdür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

SUPER BIR FILM BU REKOR BILE KIRAR GITMENIZI TAVSIYE EDERIM ARKADASLAR
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT