Arayış

Arayış

Orjinal Adı: The Search

Vizyon Tarihi: Ocak 23, 2015

Yönetmen: Michel Hazanavicius

Film Türü: Dram

Film Süresi: 149 dk

Senaryo: Michel Hazanavicius.
Yapımcılar: Thomas Langmann, Michel Hazanavicius.
Görüntü Yönetmeni:: Guillaume Schiffman.
Oyuncular: Bérénice Bejo, Annette Bening, Maxim Emelianov, Abdul-Khalim Mamatsuiev, Zukhra Duishvilli, Lela Bagakashvili, Yuriy Tsurilo .
Dağıtım: M3 Film.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr 23 Ocak 2015 Cuma
Arayış

Yönetmen Michel Hazanavicius ve (eşi) oyuncu Berenice Bejo, beş Oscar’lı Artist’in ardından bu kez bir savaş dramında bir araya geliyor. Cannes’da Altın Palmiye için yarışan filmin hikayesi ikinci Çeçen Savaşı sırasında, 1999 yılında geçiyor ve kaderin zalim bir oyunu sonucu yaşamları kesişen dört kişiyi izliyor.

1999 İkinci Çeçen Savaşı. Kaderin şok edici oyunuyla bir araya gelen dört hayatın kesişmesiyle çatışmanın güçlü hikâyesi anlatılıyor. Köyde yaşayan Hadji savaşın ortasında ailesi öldürüldükten sonra mülteci akınına katılarak kaçar. Bölgede göreve giden Avrupa Birliği Heyeti Başkanı Carol ile kaçtığı yerde tanışır. Carol, küçük çocuğu evine alır ve küçük çocuk yavaş yavaş hayata dönmeye başlar. Bu sırada Hadji’nin ablası Raissa onu yorulmak bilmeden aramaya başlar. Bir de Kolia var… 20 yaşındaki Rus müzisyen yolda esrar içerken yakalanır. Tutuklandıktan sonra orduya gönderilir ve hayatı değişir. Kolia, orduda aldığı eğitimlerle gaddar bir insana dönüşmüş ve bu dönüşüm onu “ölüm makinesi” haline getirmiştir. Aslında, Kolia yavaş yavaş katile dönüşen bir kurbandır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT